brankoXM 1080 Napisano Petak u 19:14 MK SO Zandarmerije, 784 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan u potrazi sam za tank padom. kakva su vasa iskustva,gde kupiti,sta izbegavati. da li temu-ali varijante zadovljavaju ? ili su moto radnje opcija. nasao sam na KP "cici sticker" prodavac ima veliki izbor, pravi i po zelji-da li je neko kupovao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9135 Napisano Petak u 19:23 (promenjeno) Ne silazi, 3697 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Rade posao. Kad sam uzeo vfr došlo na njemu, do tad sam mislio "glupost". Sad.. Ne mogu da imam motor bez padova. Ko da mi je neko rezervoar namazo slaninom, tako mi bude čudno. Odma naručio sa temu za versysa. Ja volim ove bockave. Promenio Petak u 19:23 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2778 Napisano Petak u 23:21 Drug član, 1250 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih preporucio te bockave (mada zavisi i koji motor vozis) jer kada je bas toplo krenu da se odlepljuju i da se pomeraju kaki oslonjen nogama na rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2473 Napisano Subota u 09:45 Drug član, 1680 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo kod Marka iz Niša, super je ispalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4993 Napisano Subota u 12:07 Drug član, 3054 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rider000 je napisao: Ja sam uzeo kod Marka iz Niša, super je ispalo... Koja je bila cena ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1080 Napisano Subota u 12:32 MK SO Zandarmerije, 784 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rider000 said: Ja sam uzeo kod Marka iz Niša, super je ispalo... na KP ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2473 Napisano Subota u 14:31 Drug član, 1680 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mick je napisao: Koja je bila cena ako nije tajna? Uzimao sam jos neke 2 druge nalepnice manje i taj tankpad. Bilo 2900 sve zajedno ali je i bilo pre godinu i po dana. Nije izbledela od u sunca i sl. ... @brankoXM Da da. Svi oglasi korisnika - Marko Jovanovic - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Svi oglasi korisnika - Marko Jovanovic. Ne znam da li je dozvoljeno postavljanje ali lakse ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2724 Napisano Subota u 15:17 Mr., 653 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, brankoXM said: u potrazi sam za tank padom. kakva su vasa iskustva,gde kupiti,sta izbegavati. da li temu-ali varijante zadovljavaju ? ili su moto radnje opcija. nasao sam na KP "cici sticker" prodavac ima veliki izbor, pravi i po zelji-da li je neko kupovao ? Bane iz Borce odradi tank pad u epoxy po tvom ili zajedničkom dizajnu. Sve preporuke +381 62 1007048 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1706 Napisano Subota u 21:32 (promenjeno) Drug član, 2110 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Marko iz Nisa pravi bas kvalitetne. Na svakom motoru stavljam i traju godinama bez problema. Za sadašnjeg stroma mi pravio i tank pad i bočne velike. Promenio Subota u 21:32 član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 302 Napisano Nedelja u 14:07 Zainteresovan, 204 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, bopk je napisao: Marko iz Nisa pravi bas kvalitetne. Na svakom motoru stavljam i traju godinama bez problema. Za sadašnjeg stroma mi pravio i tank pad i bočne velike. Moze broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1706 Napisano Nedelja u 22:09 Drug član, 2110 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 0669284572 - Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2699 Napisano juče u 05:48 Drug član, 1648 postova Motocikl: SUZUKI (V-Strom 650, Address 125) Prijavi odgovor kao problematičan Cici je dobar, radio mi je ranije, lepo radi. Marko mi je isto radio za 2 motora, takodje lepo radi. Kod njega sam uzimao centralni. A bočne sam uzimao u Eurosumaru, originalne. Odlične su, debela folija, kvalitetna, dobije se sve u kompletu, maramice za odmašćivanje laka, sredstvo koje se meša sa vodom i nanosi na rezervoar pa se stavlja folija preko toga i ona alatkica za "peglanje" i isteravanje tečnosti ispod nalje. Koštaju oko 50 eura te bočne. Providne su, svidja mi se što ostaje originalna boja ispod njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1080 Napisano pre 20 sati MK SO Zandarmerije, 784 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan centralni na slici je markov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2699 Napisano pre 19 sati Drug član, 1648 postova Motocikl: SUZUKI (V-Strom 650, Address 125) Prijavi odgovor kao problematičan Da, taj centralni je radio lik iz Bora. Mislio sam da se zove Marko ali nije, zove se Goran. Radio mi je za 2 stroma, na oglasima su moje fotke. Za ovog žutog mislim da je prvi koji je ovako radio, žutu je baš pogodio, a plava je svetlija od plave na originalnim bočnim nalepnicama, mogla je 2 nijanse tamnije da ide. Tank Pad Suzuki V STROM 650 yelow - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM U mogucnosti smo da vam izradimo stiker za felne, , krash pad, tank pad protektor, guvernal, cep kao i stikere za bilo koje drugo mesto na motoru ako zelite da ukrasite vaseg ljubimca... Tank Pad Suzuki V strom blue - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Izrada stikera po zelji i na dimenziju koja Vama odgovara sa 10 godina iskustva! U mogucnosti smo da vam izradimo stiker za felne, , krash pad, tank pad protektor, guvernal, cep kao i... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...