Darko Mihajlovic 9370 Napisano Ponedeljak u 12:17 (promenjeno) Ne silazi, 2534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba , stiglo mi je na posao , pa pre nego sto ih bacim, jer nam ne trebaju, mislim da je ovo suvo zlato ponekad ... Pogotovo sto su prekvalitetne Ima unutra i patrona koje se zamrznu , cuva ladno sto godina ! Promenio Ponedeljak u 12:17 član Darko Mihajlovic 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14856 Napisano juče u 06:44 Ne silazi, 3227 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo baš dobra stvar za dnevno kampovanje, dobra je i zapremina. Možda je problem transport na motoru, ali za auto extra... Neobavezno, zainteresovan sam za jednu kutiju... Btw, ovo svaki auto treba da ima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9370 Napisano juče u 07:45 Ne silazi, 2534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dezurni, sutra cu da ih poteram kuci , pa izvolte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4948 Napisano juče u 07:58 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li šanse za mene da ostaviš koji komad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4948 Napisano juče u 07:59 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Ovo baš dobra stvar za dnevno kampovanje, dobra je i zapremina. Možda je problem transport na motoru, ali za auto extra... Neobavezno, zainteresovan sam za jednu kutiju... Btw, ovo svaki auto treba da ima ! Šta transport? Savršeno staje u kofer a uz maalo volje ispod sedišta u skuteru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9370 Napisano juče u 08:09 Ne silazi, 2534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, mick je napisao: Ima li šanse za mene da ostaviš koji komad? Ove 4 sam odvojio... Ti , Blaza , i jos dva ortaka u komsiluku i eto .. Probacu da nadjem jos... U njima mi stizu jako skupi i bitni reagensi iz Nemacke , i ovo mora da radi , greske nema 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14856 Napisano juče u 08:21 Ne silazi, 3227 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se dogovorimo oko preuzimanja. Poželjno bi bilo posle podne, neka kafana, da se i konačno upoznamo ! Važi za sve ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6934 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 3128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa da te uvede u tu drugu dimenziju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9370 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam kutije , kod mene su Imam 5 komada i ko zna koliko pingvina za zamrzavanje . Danas sam ceo dan kuci , pa kome treba banite da vam dam ..nemam ih gde ... Ko prvi , bira velicine @Blaza @mick 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...