JevtaNS 1941 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sledeći problem koji treba da rešim pa me interesuju i ostala mišljenja. Naime na mom Keewayu koji je još u garanciji do juna meseca bi po servisnom uputstvu trebalo raditi servis koji kod ovlašćenog servisera košta oko 4000 dinara.Za te pare serviser zameni ulje svećicu našteluje ventile i pregleda motor stim da ako još nešto treba da se radi to naplati preko ove cene.Sve bi to bilo lepo da ja to sam nemogu da uradim za nekih 1000 dinara stim što je u toj varijanti problem što bi izgubio garanciju.Dali se isplati izgubiti 3 meseca garancije i uraditi sam servis. Inače je motor sad na 5000 km prthodni servis mu je rađen na 2750km kod ovlačćenog servisera u maju prošle godine zamena ulja i svećice i potrebna štelovanja. PS motor imam nameru da prodam tako da sam zbog toga u nedoumici da imam nameru da ga ostavim sebi nebi razmišljao nego sve to lepo sam uradio.Nebih želeo da neki budući vlasnik misli da je nešto neregularno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1. dovedi kod sebe (posto je sneg, pa ne moze da se vozi) nekog ko se razume vise od tebe, da ga pregleda odokativnom metodom. Ako ne treba nista vise osim nabrojanog da se menja, udri 2. 4000-1000=3000 = 3 meseca (garancije) x 1 crvena, pa vidi na sta pametnije mozes/moras da potrosis te novce ps. zaboravih da dodam, na tvom mestu, ja bih uradio pod 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1941 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoram ja nikog da dovodim znam ja to da uradim samo je pitanje dali treba sam ili servis zbog garancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Februar 18, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda ti je jos lakse da odlucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1270 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 930 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu ja bih mu sam odradio servis. Ne verujem da ce ti to umanjiti cenu kod prodaje polovnog kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Februar 18, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Odradi sam. Veruj mi. Ne isplati se tri meseca garancije. Vozio sam Keeway i radio sam taj servis kod njih. Sad iz ove perspektive savetujem ti da odradis sam jer je to vrlo prosto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je kod kineza, jer kad sam ja kupovao svog Keeway-a nisam ni znao da postoji servisna knjižica, ali se po mom mišljenju motor se lakše proda ako mu je lepo popunjena knjižica. Ja bi takođe sam odradio servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sam odradi servis, " majstor " u servisu (kod mene) je mnogo " strucan " pa sam se ja odlucio sam da odradim servis .... isto savetujem i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ni jugica nisam tera u ovlascen servis osim kad stelujem ventile i prvi servis na 1500 km ostalo je jeftinije raditi sam jer malo toga moze da crkne u garanciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11050 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tri meseca nema računa dati 3000 din. više a nakon isteka garancije i nije neka stavka pri prodaji koja može da odluči,tako da ako znaš da odradiš radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1393 Napisano Februar 20, 2009 Ne silazi, 6318 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan I sta si odlucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1941 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 2894 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice sam samo da uzmem ulje i to je to cak sta vise jedan renomirani majstor je na komentar da se na 5000 km steluju ventili odmahnuo rukom i rekao nediraj to netreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan o tome razmisljaj tek tamo na 15.000-20.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je klasicna klackalica sa srafovima pogledaj to ti nije tesko a i nemoras ako ga uskoro prodajes samo reci onome da nije radjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...