Darko Mihajlovic 9335 Napisano Mart 6 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se neki mentol okretao na parkingu kao slepac i zakacio me u blatobran... Naravno da je do jaja sto ne znam ko je... Imate li kakve preporuke gde bih mogao da zakrpim i ofarbam ovo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6915 Napisano Mart 6 Ne silazi, 3119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima negde u Rakovici neki sto su ga svi hvalili a za farbanje to juri nekog da okreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4665 Napisano Mart 6 Ne silazi, 6884 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan [Ime] Bane Lipe [Mobilni] 063 7545846 Ili on, ili sin Marko, Miljakovac 3, Rakovica. Ima dugogodišnja radionica u Maričkoj, stara Rakovica, oni krpe odlično, farbaju ali je znam kako, jeftini su, nemam broj, sa leve strane gde je pekara na drva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15722 Napisano Mart 6 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bane Afrikanac može i da zavari plastiku i da ofarba... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9335 Napisano Mart 6 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki kontakt. Ne poznavam gospodina @đunta Baneta znam, samo sam mislio da on radi samo mehaniku. Nisam imo pojima da farba i krpi..pitacu i njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15722 Napisano Mart 6 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dao ti je Đunta telefone i od Baneta i od Marka Afrikanca. Rade sve od mehanike do varenja i farbanja motocikala. Imaju ozbiljnu komoru itd. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9335 Napisano Mart 6 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaha. Da da , top. Hvalaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vicent 18 Napisano Sreda u 11:27 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije kasno ja mogu da preporučim momka PEX branik servis koji se nalazi u Mirijevu, ali radi samo zavarivanje. Ja sam ga slučajno našao na instagramu, vario mi je zadnji blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9335 Napisano Sreda u 11:36 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Odneo kod Baneta na miljakovac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...