Jump to content

Moto Zajednica

18. Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" 18 – 24. mart 2026.

Recommended Posts

• Drug član, 3159 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao:

E da, neko je spomenuo i momke iz Nautice, takođe veoma pozitivna ekipa i svaka preporuka. 👍

Momci su na mestu što se tiče odnosa i ponašanja ali...problem se javlja u delu kad moraju da pokriju menadžment koji im je kriminalan kao i kod svakog dilera kod nas. Tu je problem jer ti ta ekipa ulije sigurnost da će se nešto odraditi što je pohvalno a na kraju menadžment zasere i njih stavi u položaj da budu popljuvani.

Recimo situacija od prošle godine...drugar u mojoj ekipi koja broji tada 4 DSX900 modela zatraži od njih da nam daju dva test modela da dodatno pojačamo ekipu i odemo na put po Rumuniji uz komplet video i foto podatke koji će se dati Nautici kao zahvalnost uz komplet realno testiranje baš korisnika i ljudi koji svakodnevno koriste motocikle u svakim uslovima.

Momci u salonu kažu sjajno, perfektna ideja za marketing! Hajde da odradimo papirologiju...pošaljemo sve podatke i od jednom tajac.

Odemo tamo da vidimo šta se dešava...menadžment Nautike je ipak odlučio da test model prepusti onom ubogom Novopazarcu (moto dnevnik)...čovek iskoristi motor da ode do svoje mame komplet autoputem, izuje motor iz gaća kao da vozi R mašinu i na kraju opljuje motor kroz potrošnju goriva :lol3:

I dan danas kad odem u salon ili neko od mojih....dupeta im pomeramo za to :D momci su zaista truperi...lepo podnose zafrkanciju.

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 575 postova
  • Motocikl: Honda NX 500
Pre 2 sati, mick je napisao:

papirologiju...pošaljemo sve podatke i od jednom tajac.

Sve je kako treba osim ovog dela. Javi da nema ništa od dogovora, da znam, da planiram nešto drugo, da ne gubim vreme čekajući. 

Imam kolegu koji zakazuje neke sastanke i 1.000 puta mi je rekao da mu je uvek bolje kada neko kaže "ne", nego "možda, videću", jer onda može odmah da nastavi da traži druge ljude.

Ja kada zakažem frizera, ako se dogodi da ne stižem, javim ljudima, da znaju, možda imaju nekoga da ubace ili barem da u pauzi uživaju na miru.

Ljudi su potpuno izgubili osećaj koliko je važna jasna komunikacija

Promenio član markommarko
  • Podržavam 5

pre 19 minuta, markommarko je napisao:

Sve je kako treba osim ovog dela. Javi da nema ništa od dogovora, da znam, da planiram nešto drugo, da ne gubim vreme čekajući. 

Imam kolegu koji zakazuje neke sastanke i 1.000 puta mi je rekao da mu je uvek bolje kada neko kaže "ne", nego "možda, videću", jer onda može odmah da nastavi da traži druge ljude.

Ja kada zakažem frizera, ako se dogodi da ne stižem, javim ljudima, da znaju, možda imaju nekoga da ubace ili barem da u pauzi uživaju na miru.

Ljudi su potpuno izgubili osećaj koliko je važna jasna komunikacija

Nisu se javljali jer su čekali odgovor menadžmenta koji je odradio drugi dogovor bez obaveštenja tog trenutka...zato je kod nas loše poslovanje. Imaju različite sektore koji jedan drugom ne postavljaju račune i ne sarađuju kako treba u pogledu prodaje motocikala. Misle da je isto prodati čamac, kvad ili auto pa kao može motocikl tako. Ne kapiraju da smo mi drugačija fela...nama je važna komunikacija i dogovor. Potpuno različite životne filzofije...a naši prodavci smatraju da je to isto. Tu je probem...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1674 postova
  • Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800)

Pa verovatno je menadžment procenio da će "ubogi" Pazarac da im odradi bolju reklamu nego Mick i ekipa.

Kapiram kad ste im banuli u salon sa idejom o Rumuniji i vožnji njihovim motorima da im je u mislima bilo ovako nešto :D

02hogs600-(1).webp

#wildhogs

• Haha 2

pre 30 minuta, Milanezi je napisao:

Pa verovatno je menadžment procenio da će "ubogi" Pazarac da im odradi bolju reklamu nego Mick i ekipa.

Kapiram kad ste im banuli u salon sa idejom o Rumuniji i vožnji njihovim motorima da im je u mislima bilo ovako nešto :D

02hogs600-(1).webp

#wildhogs

Pa sad, mene i ekipu ne poznaješ tako da o tome ne moremo...a obzirom da je ekipa njima ostavila nešto manje od 40.000 eura možda bi bilo ok da su se odlučili za nas.  Ovako dobiše polupismenog momka (nemam ništa lično protiv dotičnog) koji misli da se ADV motocikl vozi kao R...

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS

Menadzment je tako procenio, nazalost ponekad ljudi ne razumeju odluke menadzmenta 😎,

njima je pazarac bio bolji marketing materijal jer se vrti po tik-toku i vrvtn ima neku svoju publiku,

svejedno kako je tako je... @mickto sto ste ostavili 40K i to vas cetvoro, za njih ste vi vec neko sa kim je prica zavrsena,

a u menadzmentima nasih kompanija ne sedi neki Voren Bafet koji ima strategiju za pola vek unapred, 

vec priuceni menadzeri (svaka cast izuzecima), kojima je bitnije da ove godine prodaju 5 motora vise,

a ne da za 5 ili 10 godina prodaju 100 motora vise...nazalost tako je i u renomiranijim brendovima tipa Honda...

pricam lokalno za Srbiju...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

pre 2 minuta, Dejanac je napisao:

Menadzment je tako procenio, nazalost ponekad ljudi ne razumeju odluke menadzmenta 😎,

njima je pazarac bio bolji marketing materijal jer se vrti po tik-toku i vrvtn ima neku svoju publiku,

svejedno kako je tako je... @mickto sto ste ostavili 40K i to vas cetvoro, za njih ste vi vec neko sa kim je prica zavrsena,

a u menadzmentima nasih kompanija ne sedi neki Voren Bafet koji ima strategiju za pola vek unapred, 

vec priuceni menadzeri (svaka cast izuzecima), kojima je bitnije da ove godine prodaju 5 motora vise,

a ne da za 5 ili 10 godina prodaju 100 motora vise...nazalost tako je i u renomiranijim brendovima tipa Honda...

pricam lokalno za Srbiju...

Upravo je to poenta mog pisanija... 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 607 postova
  • Motocikl: V2- americki

Kupujemo prvi SUV. Redom krenemo, Reno jbg vidi se hauba, ne radi. Kia Sportage prilikom ulaska zveknem glavu u krov, nema veze, al zveknem i keva. Idemo dalje, Hyundai Tucson sve ok. Traje pregled Max 1o min. Imate li crven? Nemamo trenutno. Al ovaj je crven! Taj je gospodjo rezervisan! Kada? Pre 10 dana. Sto ga ne preuzima? Nije još dobio kredit! Ako nije dobio do sada, neće ga ni dobiti!!!

Auto izvezen iz salona odmah, poklon ćalcu za rodjos. Iz iskustva pipači, smarači i experti kupuju djoku.

Promenio član vex
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja