BokyBoy 25302 Napisano Utorak u 07:07 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 3014 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Mi cemo ovaj za kolegu...mnogo sere... Pavlos Georgiadis (@watch_time_traveler) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 9,350 likes, 400 comments - watch_time_traveler on July 31, 2026: "Skibidi Watch :... Promenio Utorak u 07:39 član BokyBoy 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2647 Napisano Utorak u 12:13 Drug član, 412 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vredi ovakav sat? Imam ga, al nisam fan gumenih narukvica. Dobio sam na poklon replika ali bas dobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 677 Napisano Utorak u 12:17 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Dejan88 said: Koliko vredi ovakav sat? Imam ga, al nisam fan gumenih narukvica. Dobio sam na poklon replika ali bas dobra. Jel to kozna ili gumena marukvica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2647 Napisano Utorak u 12:29 Drug član, 412 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kozna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5275 Napisano Utorak u 13:19 Drug član, 1582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan88 sa replikama su podeljena misljenja. Ima ljudi koji ih nose i placaju replike rolexa po 1000-1500e. A ima ljudi, kao ja na primer, koji ih ne vole, pa su nama bezvredni. Tako da cena zavisi od kupca 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2647 Napisano Utorak u 14:37 Drug član, 412 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ga na poklon, i nije mi nesto wow model, ni narukvica. Nosim klasiku sa metalnom I to ne svaki dan. Ni sam, nisam ljubitelj replike ni najmanje. Stoji mi tako bzvz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5275 Napisano Utorak u 14:45 Drug član, 1582 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Dejan88 said: Dobio sam ga na poklon, i nije mi nesto wow model, ni narukvica. Nosim klasiku sa metalnom I to ne svaki dan. Ni sam, nisam ljubitelj replike ni najmanje. Stoji mi tako bzvz. Kazem ti, ponudi ga ti na par mesta. Moze sigurno da se proda za par stotina. Gledam novi originali su po 3000-3500, ne znam kolko su replike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2647 Napisano Utorak u 14:47 Drug član, 412 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga ni slikao, oglasavao. Nego vidim tema je zanimljiva, pa onako informativno. Hvala Marko na info. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19475 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 1490 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 8. 2026. at 16:20, bajker71 je napisao: Danas stigao još jedan "Sports". kako ti beše adresa, kad idete na more, jel imas kera Ja danas gledao ovaj: 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5249 Napisano pre 20 sati Drug član, 1106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja kumovima kupovao Seiko, a sebi nijedan, za sada... Mnogo modela mi se dopada. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17580 Napisano pre 19 sati Drug član, 2001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, piki je napisao: Ja danas gledao ovaj: Ovo je model sa 4R35 mehanizmom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19475 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 1490 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: Ovo je model sa 4R35 mehanizmom? trebalo bi da je taj, jel ne valja ili je ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17580 Napisano pre 19 sati Drug član, 2001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne odličan je, pragmatičan izbor. Ima sličnih modela sa 6R35 mehanizmom koji su mnogo skuplji i po mom mišljenju nisu racionalan izbor. Ali naravno, mišljenje je kao dupe, svako ga ima... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...