Motorcyclist 24450 Napisano Sreda u 14:34 Integrisan, 7919 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi se vise svidja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4159 Napisano Četvrtak u 12:15 Drug član, 1334 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, bajker71 said: ...Da li mu pokazivač power reserve radi tačno i kakav je u radu? power reserve radi lepo, nego se super/hiper brzo navije do max. i onda u toku nošenja drži tako. A kad ga skinem sa ruke pokazuje prilično tačno nego meni nikad ne izdrži do sledećeg nošenja. Retko kad ga nosim par dana zaredom... U radu je lepo tačan, nikad nisam merio ali nikad nisam ni imao ikakva vidljiva odstupanja. Samo mi jako smeta što se teg čuje onako baš rudimentarno, sirovo, glasno, kao da nema ležajeve već je sve 'metal na metal'. To je jedina zamerka ali više nego prihvatljiva za cenu i za to kako sat izgleda, pogotovo na suncu. Plava je nestvarna a cifer nije jarko beo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24450 Napisano Četvrtak u 12:52 Integrisan, 7919 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Da li se powermatic 80 mehanizam moze klasicno servisirati? Posto citam da je nesto fabricki zatvoreno, ne moze se korigovati greska kao npr. kod Seika. Jel to znaci nakon odredjenog vremena ceo mehanizam se menja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17390 Napisano Četvrtak u 13:10 Drug član, 1991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Mehanizam nema polugicu za podešavanje, kao većina satova, i u fabrici je laserski podešen. Ukoliko vremeno dođe do nepravilnosti u radu samo Visokoopremljeni servisi sa licencom mogu da reše problem... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2517 Napisano Četvrtak u 14:04 Drug član, 1530 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Imam Seiko 5 automatik. Fali mu sekundara i nema krunicu za navijanje. Koliko se isplati popravka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17390 Napisano Četvrtak u 16:23 Drug član, 1991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi. Sekundara i da je spala morala je ostati tu negde na brojčaniku... Neko je izbacio. Pitanje je ima li osovinu na koju se natakne sekundara ili je nekako zalomljena? Da li fali krunica samo ili nedostaje ceo ključ sa sve krunicom? Da li nedostaje još nešto na satu pa nije ispravan ili mehanizam radi kada se prodrma ili navije šrafcigerčićem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2517 Napisano Četvrtak u 18:57 Drug član, 1530 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Kada se prodrma mehanizam ne reaguje. Pretpostavljam da je sekundara ostala kada je bila kod lokalnog casovnicara davnih godina. Nedostaje ceo kljuc sa krunicom. Da li je nesto dirano oko mehanizma, to zaista ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17390 Napisano Četvrtak u 19:23 Drug član, 1991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se sat ne otvori ne može se znati napamet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17792 Napisano Četvrtak u 22:04 Misbehave Responsibly, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, bajker71 said: Tako je. Mehanizam nema polugicu za podešavanje, kao većina satova, i u fabrici je laserski podešen. Ukoliko vremeno dođe do nepravilnosti u radu samo Visokoopremljeni servisi sa licencom mogu da Od tebe sam očekivao bolji odgovor a ne ovo plaši-mečku-rešetom (laserom) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...