RaS 6460 Napisano Maj 1 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Ma isti post koji sam ponovo napisao. Sa telefona sam pokušao da ga editujem i da se iznad njega obratim tebi, a ispod da ponudim Lorusa, ali nisam uspeo, pa sam ga ukakio, i na kraju obrisao. Polako sa slanjem, sad će vikend, poslaću adresu. Promenio Maj 1 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16599 Napisano Subota u 14:31 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @RaS, da ti dam mali nagovestaj, sat je sa kompasom . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano Subota u 15:39 Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Opaa, altihronče ! Mašala ! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5196 Napisano Ponedeljak u 17:45 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Otkad sam kupio od @bajker71 Seiko star 52 godine, nisam ga nigde ni pecnuo, zadrzao stanje ko novo, medjutim namoli me drugarica samo da vidi kako joj stoji i ogrebe mi narukvicu Sva sreca Voja to ume da sanira, pa eto razloga za vidjanje 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16519 Napisano Ponedeljak u 18:05 Drug član, 1938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Postavićemo sliku pre i posle intervencije. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2833 Napisano Ponedeljak u 18:13 Skuteras, 3852 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razumeo, sliku drugarice ili… 4 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano juče u 14:53 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan @muljaz Dvije drugarice, u gumene rukavice ... Elem, stigo mi solarni sat od kolege @lencuga Lepo je znati da još ima humanih i uviđavnih ljudi ... I tako i ja odem po dogovoru da uplatim izlicitiranu sumu. Dvema Nikolinama. Sve vreme vozajući kutiju sa satom. Kad sam se vratio kući reko' aj' da pogledam konkretno koji model CITIZEN eco-drive je u pitanju ... I mogu reći da sam bio poprilično iznenadjen, a pomalo i ozlojedjen ... očekivao citizen eco-drive sa kompasom, a dobio ovo ... srećom, stigo je sa uputstvom za upotrebu ... Dakle, nije da sam ikad sumnjao u kolegu, ali ovaj put je nadmašio sebe, još jednom podigao letvicu ... Sve kao po dogovoru, eko, solar ... kompas ... full Promenio juče u 14:57 član RaS 3 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16599 Napisano juče u 15:15 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Garantujem ti da takav sat niko nema, pride je rucni rad, sam sam skupljao kamencice, malo li je? A sami kamencici su iz AT tako da trenutno posedujes deo EU. Mozes da im posaljes zahtev za otkupninu . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano juče u 15:38 Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim ja malo propali ... biće da je od soli, čuo sam da baš sole tamo. A nije ni tamo više k'o nekad, jbg. Tuga, brt, pred očima nam propade ta nesrećna i napaćena EU. Al' šta da im radimo, nemaju svi priliku da žive u zlatnom dobu blagostanja i opšteg procvata, koji nam je svima omogućio naš mili Vožd, Sikander The Greatest ! The man who would be a king ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16599 Napisano juče u 16:42 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni mozga da imaju odavno bi trazili da se prispoje Srbiji, nego strah ih jer su culi da u Srb mora da se radi i vikendom, pa racunaju ako i propadnu bar su dva dana nedeljno slobodni. Ok, neki smo slobodni i 3 dana nedeljno . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano juče u 17:52 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, ne znaju ljudi, pa to ti je. Evo malopre gledam na drugom gnevniku, naš gospodar objavio novi grandiozni poduhvat. Blagosloviće nas još jednim projektom koji će izvesti njegovi čelični prijatelji, za tričavih 1.300.000.000 usd, blagoš nama! Promenio juče u 17:54 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10244 Napisano juče u 17:59 Drug član, 3383 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan A na kraju će biti isplaćeno bar 3 mld $... Poskupelo u međuvremenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2140 Napisano juče u 18:26 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @RaS ako ti se ne svidja sat, prosledi meni, lepo bi mi cucnuo u dvoristu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano juče u 18:36 Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, mogli bi prvo neku licitaciju napraviti, podrazumeva se da sav iznos na kraju ide u humanitarne svrhe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 696 Napisano juče u 18:39 (promenjeno) Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Može pratim ....nudim 1000din Samo da ga @Zille-nbg kad krene na pecanje ne izgubi na obali Promenio juče u 18:41 član kingdrom 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3318 Napisano juče u 19:46 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @lencuga Bolje razočarani optimist, nego zluradi pesimist. Elem, nastavljamo u istom ritmu, postavljam ovog LORUSa o'zgo na licitaciju, jer ga ne nosim. Pobednik, naravno, uplaćuje izlicitiran iznos u dobrotvorne svrhe. Da krenemo od 2 000?Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5196 Napisano juče u 19:48 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @RaS sutra dolazim u Sokobanju na 3 dana Ako ti treba ova kutija za 3 sata, dajem ti je za 3 humanitarne poruke Torba za satove - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano juče u 19:59 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan Može bato, vidimo se sutra. 21 minutes ago, slobasuper9 said: Da krenemo od 2 000? Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Može, 2.000 dindži prvi put ! Promenio juče u 20:08 član RaS 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, RaS said: očekivao citizen eco-drive sa kompasom, a dobio ovo ... E, da, ne pokazah sat ... 18 hours ago, RaS said: Sve kao po dogovoru, eko, solar ... kompas ... full ... i tu se ne završava spisak funkcija, alti/baro/termo (triple sensor), plus kompas, plus alarmi/tajmeri/štoperice ... uhhh, umorih se ... e, da, radiocontrolled. Titanijum, antiskreč staklo, 100m, al u dužinu, ne u dubinu, dakle može i kupanjac ... Rečju, savršen primerak citizen eco-drive. za nekog sa jačim zglobom, jer je sat ogroman. Promenio pre 12 sati član RaS 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 623 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 700 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6460 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan E, da, i plimu pokazuje, (wave ceptor) ... setiću se još nečeg, sigurno ... 13 hours ago, RaS said: Može, 2.000 dindži prvi put ! Da podsetim one koji nisu ispratili ... Sat ni nov nije bio skup, ako se dobro sećam, 150aud je plaćen. Dobijen na poklon, ali se vlasniku nije dopadao jer je prevelik (nije, 42mm je), pa ga je poklonio meni. Ja sam ga nosio pola godine, kao default varijantu, kuća - poso, ali mi ga je bilo žao kad sam ga par puta zakačio i oštetio polir, pa sam ga skinuo jer je lep, i greota bi bilo da upropastim poklon. Od tada mi stoji već dosta dugo u fioci, pa rekoh bolje da ide za lečenje nekog deteta. 2000 drugi put ! Promenio pre 12 sati član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16920 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8521 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko Tunjevinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...