3OPAH 1473 Napisano April 23 Drug član, 1222 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan nekako ovi "samoNamestajuci" kod mene imaju prednost! crni je ispod 100g 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6448 Napisano April 23 (promenjeno) Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan On 4/10/2026 at 1:59 PM, RaS said: Baš je lep! Dve crvene od mene ... @lencuga Dižem na tri, ovako na neviđeno! Promenio April 23 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 17694 Napisano April 24 Misbehave Responsibly, 1731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ko bi rekao da u Mirijevu ima nešto baš dobro , al izgleda da ima. Nisam kod njega kupovao narukvice, retko nosim sat sa kožnom pa mi i trajuuuuuu Deluju odlično i drago mi je da kod nas postoji neko ko radi takav zanatski proizvod. https://www.kaisevizasatove.com/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16519 Napisano April 24 Drug član, 1938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za tog lika. Na sajtu vidim da je to u istoj zgradi gde imam stan, drugi ulaz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3982 Napisano April 25 Drug član, 1311 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih sad već nekolicina dobrih... Stidljivo su krenuli pre xy godina ali očigledno da tržište postoji. Preporuke i za ovog Duleta, i za Donkey Straps, i za V_for_watchstraps, a ima i još par njih koje nisam probao. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23536 Napisano April 25 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, drs said: Ko bi rekao da u Mirijevu ima nešto baš dobro , al izgleda da ima. Nisam kod njega kupovao narukvice, retko nosim sat sa kožnom pa mi i trajuuuuuu Deluju odlično i drago mi je da kod nas postoji neko ko radi takav zanatski proizvod. https://www.kaisevizasatove.com/ Ja sam kupovao od ovog: Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 25 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan On 4/23/2026 at 9:46 PM, RaS said: @lencuga Dižem na tri, ovako na neviđeno! Ajmo ljudi humanitarna akcija je u toku 3000 prvi put ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2833 Napisano April 25 Skuteras, 3852 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na E bay mi otkazali posiljku, pogresno su oglasili. Ja onda uzmem da pretrazujem i nadjem neki zanimljiv forum, pise i slika covek kako je promenio staklo na ovakvom satu. Turio safirno, sa antirefleksom, duplo zakrivljeno… skroz drugi sat dobio. Sad me bacio u dilemu kakvo staklo da uzmem. Uzmem 2-3 pa probam koje je najlepse. Eto kako se covek od jedne glupe popravke cas posla zarazi sa tim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15515 Napisano April 25 Integrisan, 3302 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lencuga je napisao: Ajmo ljudi humanitarna akcija je u toku 3000 prvi put ... Daj neku fotku, valjda si ga iskopo do sad... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 25 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Jok Msm jok za kopanje i jok za fotku, moze da bude grancica a mozda je i pravi sat, malo rizika nije na odmet kad je humanost u pitanju . Da sam hteo drugacije postavio bih oglas. Pobednik licitacije ce svakako biti bogatiji, za sat ili za iskustvo . 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 5032 Napisano April 25 Drug član, 1083 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pošto si original Evropejac- 50€ od mene. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 25 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 50 eura prvi put ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6448 Napisano April 26 Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, lencuga said: malo rizika nije na odmet kad je humanost u pitanju . Nisam hazarder, ali, kako je ovde u pitanju human gest kolege, nudim 60 evropskih. Nego, je l' radi taj sat uopšte? Mislim, kažeš da ga godinama nisi video. Koliko može eco-drive bez svetla? Je l' ima baterija u njemu neki vek trajanja? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2140 Napisano April 26 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam kad ce da oglasi onu lutku za cepanje sto je dobio za rodj, kao nova, malo presla evo da bude zanimljivo, dajem 70e Promenio April 26 član Zille-nbg 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 695 Napisano April 26 Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A šta ja to kupujem za 75e 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 26 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 75 eura prvi put ... @RaS, kako mislis baterija na solarnom satu? @Zille-nbg, na zalost lutka nije vise medju nama, otisla je uz prasak Ostala je samo uspomena na lepo provedeno vreme zajedno @kingdrom, rec je o starom solarnom satu koji je zatrpan negde u mom podrumu, malo je komplikovan za upotrebu pa sam ga odlozio pre dosta vremena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 695 Napisano April 26 Zainteresovan, 264 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Znači @Blaza bio u pravu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 26 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, videcemo . U svakom slucaju ko pobedi ucinice dobro delo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 6448 Napisano April 26 Drug član, 783 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: će si bude Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lencuga said: , kako mislis baterija na solarnom satu? Ne znam bre, viđao sam po oglasima primerke kojima je potrebno promeniti bateriju. Enivejz, dajem 80 europskih, i to je moja poslednja ponuda, neka nastave ovi mlađi ... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 26 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 80 eura prvi put ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 2140 Napisano April 26 Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da zaokruzimo na 10 soma 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 26 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 10K din prvi put ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 2029 Napisano April 26 Lovely jubbly, 911 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam se o kupovini Tissot Saestar pa gledam po internetu cene. Na njihovom sajtu je oko 650 € Tissot Seastar 1000 45.5mm | Modello T1204171104101 | Tissot® Italia WWW.TISSOTWATCHES.COM Scopri Tissot Seastar 1000 45.5mm | Modello T1204171104101 |... Ali ima i mnogo nizih cena Orologio da uomo Tissot Seastar 1000 Chronograph T120.417.11.041.01 NUOVO | eBay WWW.EBAY.IT Le migliori offerte per Orologio da uomo Tissot Seastar 1000... Da li je moguce da se prodaju kopije ovakvih sato? Deluje mi prilicno jeftino da bi se kopirao, mozda gresim? U svakom slucaju neki tvrde da je njihov serijski broj tek kupljenog sata vec dosta puta registrovan na sajtu Tissot -a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16596 Napisano April 28 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 970 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 10K din drugi put ... Ajmo ljudi budite humani osvojite grancicu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10004 Napisano April 28 Ne silazi, 2659 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj se upisem .. Ima svasta ... G-shock ga100 Fosil Daniel claim Neki gess Itd.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...