drs 17631 Napisano pre 5 sati Misbehave Responsibly, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, PremieRacing said: Ovo su moji modovi..: Narukvicu naručivao od Strapcode ili neka druga varijanta ? Kakva ti je u poređenju sa drugim fabričkim naraukvicama ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3833 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1298 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Za koji sat Mada sam obe ove, metalnu narukvicu i gumeni kaiš, kupio ovde preko KP pošto volim da menjam... Neki obični čao ming made in PRC via AliBaba preko Đoke iz Male Moštanice koji je najviše zaradio i sasvim su solidne. Meni pašu. Promenio pre 4 sati član PremieRacing 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3833 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 1298 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan A kad smo kod čajne, danas je na ruci Portugieser made in PRC i ja ga obožavam Promenio pre 4 sati član PremieRacing 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15816 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad pomenu kineze, zanimljivi su Sea Gull satovi u nekom retro fazonu. Inače to je firma koja postoji sedamdesetak godina i ima svoju priču. Od dress satova iz kolekcije izdvojio bih rusku verziju ove vrste individualnosti. Poljot "Lunar" je hronograf zasnovan na legendarnom 3133 kalibru ali sa dodatnom komplikacijom i vidu prikaza mesečevih mena (moon phase). Mehanizam sa tom nadogradnjom nosi oznaku cal.31679. To je navijač sa 25 rubina i solidnom autonomijom rada od 50 tak sati. Malo su omanuli sa dizajnom i bojom skazaljki i fosforom koji "oči vadi" a nije uopšte potreban na satu ove vrste. Ali dobro rusi su to a ovaj primerak je 1392-gi po redu iz limitirane serije od 1500 komada. Kutija sata je od nerđajućeg čelika a oba stakla su mineralna... p.s. Nisam imao volje da mu podešavam mesečeve mene. Sada bi trebalo da pokazuje mlad mesec... Promenio pre 22 minuta član bajker71 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...