draki 3290 Napisano Februar 15 Vozac A kategorije :D, 1072 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав форумаши, одлучио сам да ставим на продају ципеле/патике које сам носио десетак пута. Сваки пут сам се убјеђивао да ми нису мале и да сам купио исправан број али нажалост није тако. Оне су одличном стању, нема трагова оштећења а и одржавао сам то како треба. Продао бих по цијени од 10 хиљада динара па бих тај новац уложио у друге ципеле са одговарајућим бројем Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1233 Napisano Februar 15 BJB Maxi Scooter Club, 2323 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan А број је? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3290 Napisano Februar 15 Vozac A kategorije :D, 1072 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, bracabgd je napisao: А број је? Добро питање 42 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...