nuk 662 Napisano Utorak u 06:18 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Patriota je napisao: Zvanicno nije,al prakticno su probavali pa ih ne bas ne zarezuju puno (samo prodju pored njih) pa su izgleda digli ruke Umeli su da izleću pred motore prošle godine, baš su ih zategli da naplate svima, trenutno motocikle ignorišu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1051 Napisano Utorak u 07:17 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Što znači @DraganNS, ništa nisi pogrešio... I ja da sam češće tamo, kupio bih. To možda hoće, možda neće, ne volEm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 249 Napisano Utorak u 16:46 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam im stajao za naplatu i nudio pare ... Ali sam trazio fiskalni. Nekako im bilo lakse da me puste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 603 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zajedno, postavio sam danas jednu novu, interesantnu funkciju – zajedničko planiranje rute: https://4ride.rs/rs/route-builder Cilj je da više korisnika može zajedno editovati rutu, dodavati interesantne tačke usput i sl. Optimalno za planiranje neke ture. Možete importovati GPX track i editovati ga ili kreirati nov Možete pozvati suvozače linkom gore desno Kada otvore link, dobiju kopiju vaše rute koju mogu editovati po svom, svako ima svoju boju Imate mogućnost dodavanja POIs Postoji i chat, ovo je neka beta faza Naravno da možete eksportovati ovo kao GPX u svakom momentu. I ovde takođe imate hillshades i 3D pogled, tako da se i neke offroad rute mogu lepo planirati. Ako imate volje proverite i javite kako vam se čini. Dodatak: Za sada funkcioniše samo na desktopu. Pozdrav, Saša Promenio pre 6 sati član sst Info o mobile verziji 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7247 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Enduraš, 6678 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne radi, otvori planer ali nema nikakve opcije za crtanje, upisivanje deonica, pretragu itd, samo mapa moze da se pomera i zumira. Promenio pre 6 sati član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 603 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn Imaš dole levo opcije. Mora se aktivirati ovo "Crtaj rutu". Dobar savet, videću da rešim to drugačije. Što reče Nielsen - "Putevi korisnika su nedokučivi". Uf izvini, greška. Ne radi aktuelno na mobile-u. Planiram da iduće nedelje kompletno revidiram mobile verziju. Promenio pre 6 sati član sst 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...