Vitez Koja 286 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drugar usao u svet motora, pa smo u potrazi za stenderom. Da li ima neko na prodaju centralni stender za Versys 650 2016? Ili zadnji stender, dok ne kupi centralni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 252 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 174 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Centralna nogara Kawasaki Versys 650 15-21 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Centralni štender za motore za lako dizanje i bezbedan stav čak i na teškom terenu Centralni... Za sve što treba, tu sam. Za sve modele Versys-a su iz nekog razloga skuplji centralni štenderi.. Takođe imam i zadnji,ako se odluči pre za njega nego za centralni. Naravno,novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...