vukvrb 44 Napisano pre 17 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Honda CB 900 café racer, Vespa GTS 300 Super Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo! 2011. god sam prodao moju Hondu CB 400 SF, prodata je u Nišu. Zanima me da li neko video ikada taj motor ili drugi da neko ima u Srbiji, ali baš taj model, ne onaj CB1 sa jednim diskom napred ili ona stara 400 N. Sad bih voleo da ga vratim i preradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7504 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 6735 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bio..ono što se kaže "gray import"...ili otprilike, proizvod za japansko tržište koji je nekako našao put do drugih krajeva sveta. Ako si baš, baš rešio da opet imaš takav motocikl, sem tog baš,baš istog koji si nekad posedovao, možda bi mogao da nađeš nešto tako u Grčkoj. Tamo ima dosta sprava koje su rezervisane, da tako kažem, samo za japance...ali zbrisale negde drugde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano pre 17 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Honda CB 900 café racer, Vespa GTS 300 Super Sport Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, uvezen je iz Japana u Englesku pa ovde pa bilo je reci da ima jos jedan ovde, mada samo za taj sam znao tada u Srbiji, odlican je za preradu, idealan za grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11607 Napisano pre 14 sati Hronični Motociklopata, 7749 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vukvrb je napisao: Sad bih voleo da ga vratim i preradim Grehota tako redak (i lep) motor prerađivati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 3012 Napisano pre 6 sati Drug član, 2841 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, vukvrb said: Tako je, uvezen je iz Japana u Englesku pa ovde pa bilo je reci da ima jos jedan ovde, mada samo za taj sam znao tada u Srbiji, odlican je za preradu, idealan za grad alamunja sa foruma ga ima, neki dan svratio do mene da ga cujem. Vrti seeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...