Jump to content

Moto Zajednica

Konektori za akumulator , sa osiguracem

Recommended Posts

• Ne silazi, 2406 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

Da li neko u Beogradu ima da proda nesto ovako 

konektor.jpg

Hocu ovaj "predsezonski" period da iskoristim, i neke stvari resim kako Bog zapoveda .

Jedna od tih je punjenje navigacije. trenutno mi se navigacija puni preko punjaca/upaljaca na instrument tabli , pozadi , uzeta je struja sa zadnje strane tog upaljaca , pa sam sve u tripu da sad ne bi smeo da gurnem tu i punim telefon dok mi radi navigacija , da ne iskoci osigurac.

sa ovim konektorom kao sa slike , povezao bi navigaciju sa akumulatora , i onda bi mi upaljac bio slobodan :)

usput , pitanje za profesionalca @Satelis : ime moje , jer su moji strahovi osnovani ili samo mlatim gluposti ? :)  ako je osigurac od 5 ( ako se dobro secam ) , i na njega je navi , moze li da se udene i tel da se puni.  (retko mi treba , ali da ne napravim kurslus )

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Upravo sada, ZEMZEM je napisao:

Ovo sam ja poručio sa Temua a ima i na Aliju. Ako imam viška imaš od mene, moram pogledam u garaži.

eee , video sam da ima na temu..

zapravo , prodaje se uglavnom jedan deo kabla , ovaj sa osiguracem...pa me to malo i buni i otvorih temu. kako se zove taj konektor koji se bode u ovaj sa osiguracem , jer , koliko vidim , nema muski i zenski ... ili gresim ?

• ODUSTO OD DIJETE, 2973 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

Secneš taj konektor ili kupiš dodatno takav džek koji se spaja sa tim na slici.

Ja sam te kablove izveo sa akumulatora na skuteru i motoru a na punjaču stavio isti džek i samo podignem sedište i povežem sa punjačem.

• ODUSTO OD DIJETE, 2973 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

čak sam i na Smarta stavio, samo deblji presek žica. Ko vozi Smarta zna kako je veselo da dođe do akumulatora.

u komsiluku...mogu i da trknem i uzmem... 

6m , taman i da stigne do kormana...

nego, i taj presek zica , treba li da bude isti ili slican kao na punjacu od navi ( tomtom 550 ) ili vec preterujem s tople vode ?

Evo bre...nadjoh i sliku neku...

Dakle , punjac je od tomtom 550. 

On ima svoj dzek ( obelezio strelicom , slabo se vidi ) , a drugi kraj ide iza onog punjaca desno od obrtometra...

IMG-20260131-220935.jpg

• Svrati cesto, 3987 postova
pre 12 minuta, Darko Mihajlovic je napisao:

u komsiluku...mogu i da trknem i uzmem... 

6m , taman i da stigne do kormana...

nego, i taj presek zica , treba li da bude isti ili slican kao na punjacu od navi ( tomtom 550 ) ili vec preterujem s tople vode ?

Polako, neka neko strucni kaze da li valja.

Moje iskustvo je da sam takvim kablom prikljucivao Motorola radio stanicu u autu i deluje mi bas kvalitetno. 

• Podržavam 1

• Drug član, 3146 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Ja u Borci ranije kupio, vidio sam da ima u radnji na Ledinama preko puta Grand kafe ali ne sjecam se jel bas takav. U toj radnji nema sta nema za auto rasvetu

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Integrisan, 9715 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

konektor.jpg

Hocu ovaj "predsezonski" period da iskoristim, i neke stvari resim kako Bog zapoveda .

Jedna od tih je punjenje navigacije. trenutno mi se navigacija puni preko punjaca/upaljaca na instrument tabli , pozadi , uzeta je struja sa zadnje strane tog upaljaca , pa sam sve u tripu da sad ne bi smeo da gurnem tu i punim telefon dok mi radi navigacija , da ne iskoci osigurac.

sa ovim konektorom kao sa slike , povezao bi navigaciju sa akumulatora , i onda bi mi upaljac bio slobodan :)

usput , pitanje za profesionalca @Satelis : ime moje , jer su moji strahovi osnovani ili samo mlatim gluposti ? :)  ako je osigurac od 5 ( ako se dobro secam ) , i na njega je navi , moze li da se udene i tel da se puni.  (retko mi treba , ali da ne napravim kurslus )

Nešto ti se priča sa slikom ne slaže.....

Ne može biti utičnica/upaljač kako pominjes sa napajanjem 5A.

Neko je tu omanuo jer utičnica/upaljač (drugo je utičnica /USB, tu svakako ide slabiji (5A) osigurač) zavisno od modela, preseka žice.... napajanje ide 10-30A.

Kod mnogih maxia ide deblji presek žice uz osigurac zeleni od 30A = zgodno za mnogo što šta pa čak i kompresor za gume udenuti bez bojazni da će kako kažeš iskočiti (pregoreti, crći).

Vid prvo tačno šta je, koji je osigurač i debljina žice.

Mislim da nećeš imati problema u zamišljenom, eventualno promeniš osigurač sa 5 na 7.5A.

• Hvala 1

pre 4 minuta, Satelis je napisao:

Nešto ti se priča sa slikom ne slaže.....

Ne može biti utičnica/upaljač kako pominjes sa napajanjem 5A.

Neko je tu omanuo jer utičnica/upaljač (drugo je utičnica /USB, tu svakako ide slabiji (5A) osigurač) zavisno od modela, preseka žice.... napajanje ide 10-30A.

Kod mnogih maxia ide deblji presek žice uz osigurac zeleni od 30A = zgodno za mnogo što šta pa čak i kompresor za gume udenuti bez bojazni da će kako kažeš iskočiti (pregoreti, crći).

Mislim da nećeš imati problema u zamišljenom, eventualno promeniš osigurač sa 5 na 7.5A.

ne ne , slika ova je sa neta..

ja sam mislio na ovo 

IMG-20260131-220935.jpg

ovo sto sam zaokruzio je fabricki upaljac. za njega ide fabricki osigurac pod sediste ...mislim da je ili 5 ili 10a (jebem mu misa , sad vise nisam siguran)

uglavnom , iza upaljaca su zice na koje sam povezao navigaciju...

pa je pitanje , da li moze da se u ovaj upaljac gurne usb punjac odakle cu puniti tel , u vreme dok radi navigacija ?

a ona prva slika je nesto sto bih sad kupio da odvojim navigaciju direkt na aku , a upaljac da ostane "neopterecen"

Promenio član Darko Mihajlovic

pre 9 minuta, Satelis je napisao:

Da ponovim opet.....

Ako je osigurač od 10A.....ne diraj ga nek ostane.

• Hvala 1

pre 11 minuta, Satelis je napisao:

Da ponovim opet.....

Ako je osigurač od 10A.....ne diraj ga nek ostane.

aaaa , evo gde sam te pogubio... 

napisao si "mislim da NECES imati problema" , a ja citam da ces IMATI problema....

do jaja..

vazi , Dare , hvalaaaa...

proveravam kad dodjem do mopeda i pisem 

Promenio član Darko Mihajlovic

• Drug član, 1634 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

konektor.jpg

sa ovim konektorom kao sa slike , povezao bi navigaciju sa akumulatora , i onda bi mi upaljac bio slobodan

usput , pitanje za profesionalca @Satelis : ime moje , jer su moji strahovi osnovani ili samo mlatim gluposti ?   ako je osigurac od 5 ( ako se dobro secam ) , i na njega je navi , moze li da se udene i tel da se puni.  (retko mi treba , ali da ne napravim kurslus )

Ovo je napojni kabal za Motorola radio stanice!
Ima ga gde hoćeš po oglasima i verovatno u Kini na Temu i Aliexpress!
Kupi original Motorolin, deblji je presek žice.
U servisima za radio stanice imaju na prodaju!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Svrati ponekad, 83 postova
Pre 11 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

konektor.jpg

Naziv mu je SAE konektor.

Promenio član laki13
ispravka
  • Hvala 1

Pre 11 sati, Darko Mihajlovic je napisao:

evo ga , jebo ga deda mraz.. 10a

eeeeee.jpg

10A bit će sasvim dovoljno za to šta hoćeš.

Ako su kablici to što si zaokružio..... nemaš frku za debljinu žice.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 1634 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Evo na KP

big-135706643_62574573bde730-692291191-Motorola-napo.jpg

WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM
Motorola Napojni kabl za napajanje radio stanice.  Fotografije SU ORGINALNE.   U ponudi su 2 modela:  Napojni kabl bez osigurača dužine 25cm: CENA 600 dinara, Napojni kabl sa osiguračem 15A dužine 30cm. Kućište osigurača je gumeno, znači skoro ga je nemoguće oštetiti i moguće je staviti i osigurač druge amperaže. : CENA 950 dinara. Odgovara za sledeće modele Motorola:  GM series:  GM3188, GM3688, GM1280, GM140, GM160, GM300, GM338, GM340, GM360 GM380, GM398, GM640, GM660CM series:  CM140, CM160, CM200, CM200D, CM300D, CM300, CM340, CM360MCX series:  MCX760, MCX780CDM series:  CDM750, CDM1250, CDM1550, CDM1550LS, CDM1550LS+PRO series:  PRO3100, PRO5100, PRO7100GR series:  GR400, GR500M series:  M10, M120, M130, M208, M1225, M1225LS, M216XPR:  XPR4300, XPR4350, XPR4500, XPR4550, XPR4580, XPR 5550,  XPR 5350, XPR 450others:  PM400, EM200, EM400, SM50, SM120, XTL2500, LCS2000, MCS2000I za druge slične modele.  Šaljem JEDINO PostExpress-om, ne šaljem drugim kurirskim službama! Pošiljku odlično upakujem i označim LOMLJIVO ali putuje na RIZIK KUPCA, u slučaju oštećenja nadoknadu potražujete od pošte a ne od mene i nemojte me zbog toga negativno ocenjivati! Kupovinom pristajete na ove uslove prodaje odnosno slanja.

Ili

Ili
WWW.HALOOGLASI.COM

Prodajem nove originalne kvalitetne kablove za napajanje radio stanica Motorola gm300 340 360 i drugih modela Motorola stanica Dodatna uputstva možete dobi

Ili pitaj ovde, ovde je 100% original
WWW.SARAELEKTRONIK.COM

Prodaja radio stanica motorola , servis radio stanica motorola,prodaja opreme motorola,servis opreme,repetitori,toki voki,projekti, motorola,popravka radio stanice ,popravka,tehnicki pregled radio stanica,tehnički pregled za motorole,tehnicki, ugradnja motorola oprema, antene, rezervni delovi za radio stanice motorola, motorola diler, motorola zastupnik za srbiju,crnu goru bosnu bih,makedoniju kosovo hrvatsku ,motorola srbija,motorolasrbija

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

pre 24 minuta, Satelis je napisao:

10A bit će sasvim dovoljno za to šta hoćeš.

Ako su kablici to što si zaokružio..... nemaš frku za debljinu žice.

Ne znam od cega su kablici koji su zaokruzeni , slika je sa neta... 

Osigurac u kutiji koji sam obelezio je za upaljac na instrument tabli... 

Na njemu je navi , sa fabrickom instalacijom koja dolazi kad kupis navigaciju ...

Da izbegnemo nesporazum onda , ako sam dobro shvatio , savetujes da moze da ostane ovako kako je sada , i da ne menjam nista . Tj , taj od 10A je dovoljan da napaja navi i ponekad tel kad zatreba ? Tako li je ?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja