Jump to content

Moto Zajednica

Sym ADX 300

Recommended Posts

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: Sym Jet X 125

Posle godinu dana pauze i prodaje Jet X 125 rešio da pazarim ADX 300. To će biti i prvi ozbiljniji prelaz posle tri komada od 125 ccm koje sam imao.  Bio do salona, gledao reviewe, svideo mi se motor. Zadovoljan sam bio i sa Jet x125 tako da marku nisam ni hteo da menjam. Platio i čekam ako bude šanse da ga dobijem u martu, ako ne, onda tek jun. Inače, akcija je bila veoma dobra ove godine pa je cena sa prošlogodišnjih 4800 pala na 3990 evra. 

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 4814 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Nije akcija (akcija je prodaja sa lagera uz popust) nego pretprodaja, al svakako je dobra prilika da se vozilo nabavi povoljnije.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Treba mnogo strpljenja posebno kad su rokovi neizvesni, prošao sam to dva puta i nije lako. Drugi put poučen iskustvom sam tu razliku uložio u funkcionalan skuter koji je poslužio taman toliko dok novi motocikl nije stigao

• Ne silazi, 4814 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ako se stvari ne zakomplikuju, to je super. Čeka se dok je hladno i onako nije za vožnju, i stigne taman pred sezonu, a povoljnije.

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1215 postova
  • Motocikl: NEMAM

Zavisi ko je kad poručio. Ljudi koji su na vreme reagovali na kampanju dobiće skutere koji vrlo brzo stižu. Drugu turu kontejnera očekujemo u Junu i jedan manji deo kupaca će tad dobiti svoje skutere. U principu, idemo po redosledu po datumima rezervacija i to je to.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 950 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Slobo, odakle tolika razlika u rokovima? Jedna tura u feb/martu, a sledeca tek u junu? Pretpostavljam da je prva tura prakticno rasprodata i da tu nema vozila koja ce biti na lageru, pa ako ti nije problem da objasnis zasto tolika razlika u terminima.

• Drug član, 1215 postova
  • Motocikl: NEMAM

Zato što je kontigent koji smo poručili na vreme inicijalno planiran deo za preorder deo da ostane i proda se kad stigne "za odmah". Međutim, kad je pokrenuta akcija, ceo kontigent se jako brzo rasprodao te smo dodatno poručili novu količinu da ne bi zatvorili akciju još počekom januara. Otuda toliki razmak u 2 ture pošto između 2 ture adx300 ima još 2 ture drugih modela... Prosto i fabrika ima planove proizvodnje i određeni vremenski interval koji prođe od momenta poručivanja do samog izbacivanja skutera iz fabrike.

• Hvala 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Proteklih nekoliko godina su na pokazale koliko transport iz Kine ume da bude problematičan zbog političkih za*ebancija tako da realno niko ne može da garantuje ništa ili ti budi spreman na sve i nadaj se najboljem. 

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja