Gordak985 3963 Napisano pre 20 sati Drug član, 1964 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani kolegijume, Razmišljam da kupim komplet iz naslova pa me zanimaju Vaša iskustva sa samim Beringom kao proizvođačem a ako je neko nosio ili nosi baš Bakundu tim pre. Hvala unapred. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1090 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Zainteresovan, 493 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio taj komplet prosle godine u maju nekad cini mi se. Za leto je odlican, propusta dosta vazduha. Za malo hladnije vreme moras bolje da se obuces ispod. Ta vodonepropusna postava unutra isto radi posao odlicno. Uhvatila me jaka kisa prosle godine i mislio sam da cu biti do koze mokar jer se opet nekako oseca da prolazi vazduh ali nimalo vode nije proslo, bio sam skroz suv. To mi je prvi ''ozbiljniji'' komplet, tkd nisam bas nesto merodavan ali meni je ispunio sva ocekivanja, opet bih ga kupio. Preporuka je da u ledja stavis mekaniji protektor kao ja, nzm koji je proizvodjac bese u pitanju. Beringov je malo tvrd za ledja Promenio pre 19 sati član Miroslav91 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2855 Napisano pre 18 sati Drug član, 1343 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ovaj komplet +rukavice prošle godine, topla preporuka. Za proleće, rano leto i jesen vrhunsko, za 35+ temperature (barem meni na off-u) nema dovoljno mrežastog materijala i strujanja vazduha. Ali ako se iole krećeš nekom brzinom, radi odlično posao. Od mana što bih rekao jesu postave, koje idu uz jaknu i pantalone i nepostojanje leđnog protektora za jaknu (Acerbis sam uzeo odmah pri kupovini). Što se tiče postava, za jaknu moraš da skineš jaknu i da se drndaš 5 minuta da ubaciš postavu sa unutrašnje strane (ne može preko jakne). Za pantalone, pošto nosim adv čizme, ne može da se navuče preko čizama (moraš skinuti čizme da bi navukao, verovatno čak i patike, jer je otvor nogavica poprilično uzak). Temperaturni opseg spoljne temperature prilikom nošenja je od 20C do 35-40C (donja granica 15C sa postavama). Sve u svemu, ocena 4 od 5 za ovaj komplet (samo zbog postava). I da. Te plave resice hoće da se odlepe posle par pranja od jakne/pantalona, pa na vetru izgledaš kao indijanac kada krene da vijore. Reši se lepkom za kožu. Nadam se da sam pomogao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3963 Napisano pre 16 sati Drug član, 1964 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege, mislim da ću okinem tu kupovinuSent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...