Jump to content

Moto Zajednica

Bering Bakundu

Recommended Posts

• Drug član, 1964 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3

Poštovani kolegijume,

Razmišljam da kupim komplet iz naslova pa me zanimaju Vaša iskustva sa samim Beringom kao proizvođačem a ako je neko nosio ili nosi baš Bakundu tim pre.

Hvala unapred.2fb0945bd7e16dd052e1899825619e08.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 493 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400

Ja sam kupio taj komplet prosle godine u maju nekad cini mi se. Za leto je odlican, propusta dosta vazduha. Za malo hladnije vreme moras bolje da se obuces ispod.

Ta vodonepropusna postava unutra isto radi posao odlicno. Uhvatila me jaka kisa prosle godine i mislio sam da cu biti do koze mokar jer se opet nekako oseca da prolazi vazduh ali nimalo vode nije proslo, bio sam skroz suv. 

To mi je prvi ''ozbiljniji'' komplet, tkd nisam bas nesto merodavan ali meni je ispunio sva ocekivanja, opet bih ga kupio. Preporuka je da u ledja stavis mekaniji protektor kao ja, nzm koji je proizvodjac bese u pitanju. Beringov je malo tvrd za ledja

image.thumb.jpeg.d250ac1810bbe18870aaafafd4819cb4.jpeg

Promenio član Miroslav91
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 1343 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT

Ja sam kupio ovaj komplet +rukavice prošle godine, topla preporuka. Za proleće, rano leto i jesen vrhunsko, za 35+ temperature (barem meni na off-u) nema dovoljno mrežastog materijala i strujanja vazduha. Ali ako se iole krećeš nekom brzinom, radi odlično posao.

Od mana što bih rekao jesu postave, koje idu uz jaknu i pantalone i nepostojanje leđnog protektora za jaknu (Acerbis sam uzeo odmah pri kupovini).

Što se tiče postava, za jaknu moraš da skineš jaknu i da se drndaš 5 minuta da ubaciš postavu sa unutrašnje strane (ne može preko jakne).

Za pantalone, pošto nosim adv čizme, ne može da se navuče preko čizama (moraš skinuti čizme da bi navukao, verovatno čak i patike, jer je otvor nogavica poprilično uzak).

Temperaturni opseg spoljne temperature prilikom nošenja je od 20C do 35-40C (donja granica 15C sa postavama).

Sve u svemu, ocena 4 od 5 za ovaj komplet (samo zbog postava).

I da. Te plave resice hoće da se odlepe posle par pranja od jakne/pantalona, pa na vetru izgledaš kao indijanac kada krene da vijore. :D Reši se lepkom za kožu.

Nadam se da sam pomogao.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja