Astrea 65 Napisano Utorak u 16:21 Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Napraviš neki "skuplji" prekršaj, policajac to uoči i zaustavi te, počinješ da se pravdaš i na kraju bude napisana neka sitnija kazna. Ovo je čest slučaj tako da ponekad statistički izveštaj bude apsolutno tačan zbir potpuno netačnih podataka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HuleH 29 Napisano pre 12 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Kać Motocikl: Honda CB500F, Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 1. 2026. at 19:25, Motorcyclist je napisao: Inace, to zakljucavam samo kada ostavljam na poslu iako je nedaleko portir al ajd. Kuci je u dvoristu, pod supom. Da bi mi neko maznuo motor iz dvorista mora da obije korman, ubije kera, razvali metalnu kapiju, izgura napolje i pored komsiluka natovari u kombi Uz to da ga ne snimi i kamera. Kod mene bi morao i da se izigra sa mojim psom čuvarkućom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...