Jump to content

Moto Zajednica

SYM Joyride 300 iskustva?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 450 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Citao svasta, voleo bih da cujem utiske vlasnika pomenutog modela.

Naime, nakon sto sam kupio sr 125, mom kolegi se svideo, pa porucio jet 50, evo sad ce i dobar drug ovih dana da ide za 50icu. Dosli smo do jos jednog prijatelja kome treba skuter, pa ja vagam ka SYM-u.

E sad- vozio burgmana 400 do sada (2006-7 model). Obisao Balkan, prodao, da uzme nesto mladje. Ne prijaju mu motocikli, vozac je pa ponosno nosi sofersko stomace, tako da- opet skuter.

Sta je pitanje- da li model iz naslova moze da izgura ture na otvorenom da ne zaostaje za motociklima iz ekipe. Znaci da moze autoput 110-120 da mu ne smeta? Vidim da je ubrzanje ok. Konkretno, za leto je Turska u planu, da li moze da ih prati a da mu ne steti? I uopste utiske kakav je model, sta su mu mane? Ne bi ADX, ne treba mu off uopste, pa smo dosli na Joyride 300.

Svaki savet znaci.

Srdacan pozdrav

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1202 postova
  • Motocikl: NEMAM

Evo iz prve ruke informacija i utisaka od našeg Vladimira.

P.S. Vlada je kupio skuter kod nas redovno. Videi nisu sponzorisani i tome slično. Dakle, imate jedno iskustvo baš iz prve ruke totalno iz srca što bi se reklo.

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 4751 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Nisam vozio Joyride, ali jesam slične. To ti je skuter kao i svaki drugi u toj klasi, aj da ne dodeljujemo sad SYM-u mistična svojstva, kao što neki to rade za Honda i Yamaha skutere :). Jako je praktičan za grad i zabavan za izlete po okolini, i tako to. Može on gde god i dokle god, ko to već želi, ali nije namenjen za duga putovanja, nema dovoljno ni udobnosti niti snage. Ali će zato ostalih 90 % vremena služiti vrh.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3531 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Ja tvrdim da je Joyride najbolji radni konj na tržištu, pogotovo za te novce. Veliki točak se jako oseti na rupama i bankinama, ravan pod, ogromno sedište, vizir, gepek... Ta mašina je proverena. 300cc ti pokriva sve potrebe snage i nekog puta. 

Baš sam sa Slobom bio pričao u salonu o tome. 

• Sviđa mi se 1

Ne znam da li to važi za primerke koji tek treba da stignu, ali novi, redizajnirani Joyride koga su predstavili na EICMA, ima poboljšan i optimizovan prostor za noge u odnosu na prethodni model. U isto vreme ima i ravan pod, a ima i ove sanke sa strane za odmaranje na dužim vožnjama. Interesantno!

lejflkwef-600x338.jpg

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 621 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Što se tiče vožnje u grupi, zavisi sa kojim motociklima tvoj kolega vozi. Verujem da neka putna brzina oko 100 i nešto više na autoputu neće da budu opterećujuće, ali ako vozi u društvu sa litrama moraće da imaju malo strpljenja za njega. Inače te SYM mašine mi deluju kao ozbiljne rage, volim da gledam kolegu nam Rumuna Alex-a 😀

Pre 7 sati, Juan je napisao:

mom kolegi se svideo, pa porucio jet 50, evo sad ce i dobar drug ovih dana da ide za 50icu. Dosli smo do jos jednog prijatelja kome treba skuter, pa ja vagam ka SYM-u.

E sad kad si već pomenuo ovo za jet50 i moj kolega se razmišlja za taj model. Kapiram da si pomagao prilikom izbora tvojim drugarima, pa verovatno znaš više od mene. Da li može blokada da se skine, ono fabričko ograničenje do 45 km/h je baš rizično za vožnju po Bg. 

• Sviđa mi se 1

Ja sam davno imao Pežo tj SYM Symhony 50cc. Tad je bio prsten limiter na varijatoru kao blokada, lako se uklanjao, a ovi novi mislim da su ograničeni preko CDI, pa mora isti da se menja. Gde se nabavljaju otključani, ne bih znao.

Inače, to ide bez blokade po ravnom oko 60, al uzbrdo i dalje 40 km/h max, kao i svaki 50cc 4T. Slabačko je to i rizično za Beograd svakako.

Promenio član boza_kg
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 1202 postova
  • Motocikl: NEMAM
Ne znam da li to važi za primerke koji tek treba da stignu, ali novi, redizajnirani Joyride koga su predstavili na EICMA, ima poboljšan i optimizovan prostor za noge u odnosu na prethodni model. U isto vreme ima i ravan pod, a ima i ove sanke sa strane za odmaranje na dužim vožnjama. Interesantno!

lejflkwef-600x338.jpg
Stiže Joyride koji je aktuelan isti kao što vozi kolega Vlada sa snimka koji sam okačio. Novi još nije bio u produkciji u momentu kad su orderi morali da se zatvore.
  • Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 450 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Hvala vam. I meni se cini da je najbolji izbor za taj novac, a taj agregat hvale dosta. Sutra cu da pregledam sve Vladine klipove, vidim da realno prica covek. Cak sam video neke problemcice imao, sta je, kako je resio i slicno.
Bitno je da moze da isprati sve sto mu je bugi 400 20 godina star zavrsavao, i da plati servis u ovlascenom i da ne briga. Jedina slatka muka da bude koji kofer nabaciti i koju destinaciju odabrati.

A sto se tice ovih 50ica, jedan je potpuno nov u svetu dvotockasa, drugi od 2010. sa falconom kinezom ima verovali ili ne 78000 km na satu iza sebe. Pravi primer za onu temu "kako voziti skuter da ne sprzi zvono" ili kako vec bese, nego da ne duzim.
Gledali pedu, qj, voge i sve sto je sad tu sa cenom, i na moj predlog se odlucili za Sym. Naravno, obojica imaju AM pa je to presudno zasto 50cm³. A Jet 50 im je privukao paznju izgledom. E sad ne znam da li je blokada na 45km/h ili kako vec ide. Verujem da su sve 50ice na trzistu isto limitirane.

A ja cu da budem "riban" ako Symce nesto zezne, no, preuzimam tu odgovornost, mene je za kratko vreme kupio

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja