AndrijaGRG 9 Napisano Četvrtak u 20:55 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GS500F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zovem se Andrija imam 19 godina, iz Beograda sam. Ljubav prema motorima je bila u podsvesti kroz celo detinstvo. Sa 16 godina sam maštao o A1 kategoriji i ganc novoj pedi tek125. U tom nekom periodu sam se i upoznao sa ovim forumom. U junu sada već prošle godine donosim impulsivnu odluku o kupovini svog Suzukija gs500f 2004. Dosta sam čitao na forumu o raznim motorima. Ipak je odluka pala na nju jer mi se svidela ideja da prvi motor bude sa što manje elektronike moguće i bez ikakvih asistencija vozaču poput ABSa i kontrole proklizavanja. Ovaj forum je pomogao meni da udjem u svet motora pa se tako nadam da ću i ja pomoći nekome. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 723 Napisano Četvrtak u 21:13 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Andrija...i samo pomalo, Al sigurno...imaš vremena za sve...uživaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 867 Napisano Četvrtak u 21:43 Zainteresovan, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14374 Napisano Četvrtak u 22:00 Ne silazi, 3159 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1082 Napisano juče u 04:48 Zainteresovan, 233 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 442 Napisano juče u 06:16 Zainteresovan, 380 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2185 Napisano juče u 09:03 Drug član, 533 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 93 Napisano juče u 10:28 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9410 Napisano juče u 17:07 Drug član, 1910 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...