đunta 4693 Napisano Decembar 31, 2025 Ne silazi, 6909 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te buni, fabrike to rade, meću tanje diskove da bi se češće menjali. Ja kad menjam na BMWu, preporučujem uvek 5mm i menjam kad siđu ispod 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2543 Napisano Januar 1 Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je jedan disk vise potrosen ako motor ima integralnu kocnicu kojom koci jedan od prednjih diskova na komandu zadnje kocnice. Imale su to Honde kod starijih Vfr-ova i Cbr/f-ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4693 Napisano Januar 1 Ne silazi, 6909 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, zamene se mesta diskovima, mada ja ne volim da okrećem smer, al Bože moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1689 Napisano Januar 2 Drug član, 1747 postova Prijavi odgovor kao problematičan I te gumice kada budes izvadio bice kockaste videces. A sto je neko pomenuo temperaturu i hidraulicna ulja se dosta greju (mada nebi trebalo ja mislim preko 65C ali te gumice mogu visoku temp da podnesu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4693 Napisano Januar 3 Ne silazi, 6909 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kočiona tečnost ide preko 200*C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2837 Napisano Petak u 20:34 Skuteras, 3856 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim ovu temu kao najsveziju za ova pitanja. Gde da posaljem kociona klesta od neke Yamahe DT da se zamene gumice na klestima? Samo ona velika od klipa i prasinarka. Zaglavila su klesta i bukvalno se prasinarka istopila. Probao sam po autodelovima i nasao po merama od nekog koreanca, medjutim ne ulazi prasinarka dobro u leziste i nema trika da ubacim osigurac. Ako ubacim prvo gumicu i osigurac, onda ne mogu klip. Stoji i to da sam ja malo hendikepiran u ruke za takve stvari pa ne bih gubio vise vreme i zvice oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3228 Napisano Subota u 00:04 Slow rider, 1004 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, muljaz said: Da iskoristim ovu temu kao najsveziju za ova pitanja. Gde da posaljem kociona klesta od neke Yamahe DT da se zamene gumice na klestima? Samo ona velika od klipa i prasinarka. Zaglavila su klesta i bukvalno se prasinarka istopila. Probao sam po autodelovima i nasao po merama od nekog koreanca, medjutim ne ulazi prasinarka dobro u leziste i nema trika da ubacim osigurac. Ako ubacim prvo gumicu i osigurac, onda ne mogu klip. Stoji i to da sam ja malo hendikepiran u ruke za takve stvari pa ne bih gubio vise vreme i zvice oko toga. Ja sam kočioni cilindar i klip od BMW k75 nosio u Max Tehniku u Kniću. Reparirali su mi, za sada radi sve kako treba https://maps.app.goo.gl/oivnHTcpsekPSfs9A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7478 Napisano Subota u 04:03 Ne silazi, 3340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pisano je, Sigurnost Zrenjanin ima gumice i kolega @abarth_maniac ih koristi. Jedini problem sto nemaju katalog nego mora da se trazi po dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7462 Napisano Subota u 20:47 Drug član, 2914 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 5. 2026. at 22:34, muljaz je napisao: Da iskoristim ovu temu kao najsveziju za ova pitanja. Gde da posaljem kociona klesta od neke Yamahe DT da se zamene gumice na klestima? Samo ona velika od klipa i prasinarka. Zaglavila su klesta i bukvalno se prasinarka istopila. Probao sam po autodelovima i nasao po merama od nekog koreanca, medjutim ne ulazi prasinarka dobro u leziste i nema trika da ubacim osigurac. Ako ubacim prvo gumicu i osigurac, onda ne mogu klip. Stoji i to da sam ja malo hendikepiran u ruke za takve stvari pa ne bih gubio vise vreme i zvice oko toga. Ako se ne snadjes, posalji pa cemo da resimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...