Scapolo 122 Napisano Utorak u 14:11 (promenjeno) Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj SV,kupljen pre 3 godine iz Švajcarske, zadnja reg u Švici 2010,, 2005 g (amss ga vratio u 2004 jer je prva reg u januaru 2005) prešao 25 500km, Sad ima 27 800km dva ključa,gume nove ali Dot 2008,,lanac lančanici OK,mislim da je još pod blokadom 100ks,(trebao bi da ima preko 120) Švica ! Ja stavio nove pločice komplet napred pozadi iz preventive,uradio ulje i filtere,registrovao i provozao 2 godine, prešao 2300km,,shvatio da ipak nije za mene i moje godine i mladalaču želju ,,ipak je Boldorka prava visina i položaj za mene. Motor agregat ram auspuh sve fabričko kao novo . Imao sam bliski susret sa Volvom zadnjim vratima pri brzini od 12km u koloni i prilikom naslanjana ramenom u vrata naslonio sam i far i desni migavac ,,gde je puklo unutrašnje senilo fara,vanjska plastika sitno ogrebana nije pukla.. Uz motor se dobija i 4l Castrola,filter ulja i vazduha za servis pošto je prošlo 2godine,, Nov far je od 160-200e, Reg istekla u septembru Ako nudite zamenu, može ali u istom ili sličnom cenovnom rangu i stanju .motor do 750ccm, F nikakav R,, Za sve dodatne info na raspolaganju Rade 060 5293 470 Cena 2800e Promenio Utorak u 14:13 član Scapolo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 986 Napisano Utorak u 14:46 Drug član, 1577 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Strasan bajk, srecna prodaja. Videcu dal mogu da isfrikombinujem nesto mada imam 4 vozila;)))Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2176 Napisano Utorak u 21:55 Drug član, 1355 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ga je imao, bio je u perla narandzastoj boji. Dva remusa koja su grmela, plamen je izbacivao na njima. Zvar koja kao od sale ide 200+, al je i lep potrosac. Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15669 Napisano Sreda u 07:29 Integrisan, 8197 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat koji vuče korene iz TL1000R. To jest, Suzukijevog čistokrvnog R-a sa dva cilindra koji se takmičio u superbike šampionatu. Nije ni čudo da je ostao sila i u drugim varijantama. Lepa specifičnost je što su mu bregaste uzubljene direktno zubčanicama. Zato ima specifičan zvuk sličan VFR-u. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2226 Napisano Sreda u 11:36 Drug član, 1550 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Isti dizajn(zupcanici umesto lanaca) se preneo i na velikog Stroma i dan danas je u eksploataciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7322 Napisano Sreda u 12:39 Ne silazi, 6716 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nema agregat SVa (Stroma) razvod ventila isključivo preko zupčanika. Ono jesu bregaste uparene preko (jednog) zuočanika...ali primarni prenos je ipak na lanac. Nije to VFR...a zvuk, baš i ne znam koliko sa time ima veze, pre će biti da je V raspored za to "kriv". Svakako, moćna sprava koja početnicima baš i ne treba da bude prvi izbor. Uz par poznatih boljki koje se uspešno rešavaju, s ovim motociklom, pride i sa toliko pređenih km..dugo uspešno druženje je zagarantovano. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6160 Napisano Sreda u 13:15 Ne silazi, 5179 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan VTR (SP1 i SP2) ima razvod preko zupčanika, pa ima kao zviždanje zvuk kad se čovek fokusira. Možda je na to Alekre mislio. Što se SV1000 tiče, odlična sprava. Što kolega pronto kaže, uz malo igranja sa ogibljenjem i geometrijom, dobije se stabilan i jako dobar motor. Mislim da je i ova cena više nego korektna. Da imam pare sigurno bi mi bio u garaži kao je dan od motora sa V2 agregatom koje želim. Svaka čast na slikanom svakom detalju. Tako se pravi oglas i ovaj motor definitivno vredi taj novac. Ta kilometraža je za njega ništa. Jedina mana tim agregatima je korpa kvačila (slično kao i na V-Strom 1000), ali to i nije problem. Samo se čuje pa se čuje, bez problema tako gazi kilometre i kilometre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21732 Napisano Sreda u 14:16 Integrisan, 6804 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pronto said: Nema agregat SVa (Stroma) razvod ventila isključivo preko zupčanika. Ono jesu bregaste uparene preko (jednog) zuočanika...ali primarni prenos je ipak na lanac. Nije to VFR...a zvuk, baš i ne znam koliko sa time ima veze, pre će biti da je V raspored za to "kriv". Svakako, moćna sprava koja početnicima baš i ne treba da bude prvi izbor. Uz par poznatih boljki koje se uspešno rešavaju, s ovim motociklom, pride i sa toliko pređenih km..dugo uspešno druženje je zagarantovano. Ja sam gledao pre godinu i po bas ovaj model ali sam zbog tih poznatih boljki ipak odustao. A mislim da bi mi taj obrtni moment bez elektronskih pomagala bio previse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2335 Napisano Sreda u 14:25 Drug član, 436 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe, hteo sam da ga uzmem i to naked verziju. Jako moćan motor, pravi street hooligan. Samo mislim da snage ima i previše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 122 Napisano Četvrtak u 07:16 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ste u pravu što se tiče boljki i vrlina,,motor stvarno ima previše snage za početnike i nije pravi izbor,također ko ima ispod 180-185 visine malo mu je "podugačak" Ja sam 194 pa mi nije pravio taj problem,ali sa 105kg i nesmotrenim trzajem gasa znao bi da propne na zadnji pogotovo preko prelaska preko ležećih,, Generalno meni je motor legao baš za vremenski kratke ture, ali za moje ture do rodne Dalmacije, krštenica i kičma imaju zamerke ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...