SingerNS 17 Napisano Februar 24 U prolazu, 4 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC700X Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio u dahu, jedva cekam knjigu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17996 Napisano Februar 24 Ne silazi, 1472 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Da bi ponovo krenuo negde , moras doći kući, neka je sve bilo kako treba , hvala Bogu. Biće detalja verujem koje nismo mogli da zamislimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10506 Napisano Februar 24 BJB Maxi Scooter Club, 6732 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti došao nazad svojoj kući, porodici i prijateljima! Odmori pa kad sve sumiraš udri da nam prepričavaš priče za neveru... Ogroman poduhvat ali znajući te kakav si ošinut , ubedjen sam da ćeš vrlo brzo smisliti nešto još neverovatnije Naklon do poda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7735 Napisano Februar 24 Ne silazi, 6791 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja tipujem da će da padne jedna Pan America... Šta je to 30 soma kilomet'ra...to Sale iscepa za metar dana, sa sve razgledanjem.. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7735 Napisano Februar 28 Ne silazi, 6791 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Au bata Sale...al' si tempir'o putovanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10143 Napisano Februar 28 Drug član, 3376 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Gde Sale prođe, zemlja gori Jahač apokalipse (Rat). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 9385 Napisano Mart 1 MotoDJIR.com, 1581 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Piaggio Beverly Cruiser: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 9385 Napisano Mart 9 MotoDJIR.com, 1581 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Piaggio Beverly Cruiser: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko fotografija od granice Jordana do Bagdada. Možda ovako deluju interesantno i u neku ruku naivno, ali nije tako bilo. Pratnja vojske kroz deo gde operiše ISIS, peščana oluja, umor, vožnja od 6.45h ujutro do 00.30h, u prevodu preko 17 sati na motoru i 750km puta. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 9385 Napisano Mart 12 MotoDJIR.com, 1581 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Piaggio Beverly Cruiser: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 9385 Napisano Mart 19 MotoDJIR.com, 1581 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Piaggio Beverly Cruiser: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ako dolazite na sajam, svratite do Honde. Tamo sam svaki dan tokom trajanja sajma. Malo da popričamo, stisnem ruku i ispričam nešto o samom putu ili motoru. A ako treba opširan opis nekih putovanja, možda Vam prodam i knjigu. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15199 Napisano Mart 23 Integrisan, 3267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Subota, Sajam, gužva ogromna. Na štandu Honde, pored novih izdvaja se jedan baš prašnjav, kao da je sad stigao sa puta Pogledom tražimo Saleta, tu je. Na motoru prašine sa tri kontinenta... "Ukrali" smo mu malo vremena da nam ukratko ispriča o veličanstvenom poduhvatu, o pređenih 13.600 i nešto kilometara. Doduše, nema šta da ponavljam što Sale već nije ispisao ovde u temi, koju sam i ja pratio od prvog dana, a i najave njegovog puta na Adi u Sport Caffe 011... Jedan od detalja, saobraćajna stoji na motoru: Sale, drago mi je da sam te upoznao i želim sve najbolje u novim poduhvatima. Što kažu stranci, Respect !!! 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...