DraganNS 10168 Napisano juče u 14:12 (promenjeno) Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. @Саша Ne znam da li se vidi kako treba... Uzeo sam kao polaznu i ciljnu tačku parking u centru Žabljaka. Opcija B bi bila da se pre Trse isključite levo i spustite se na Pivsko jezero pa na Hum, Foču itd. Promenio juče u 14:20 član DraganNS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 600 Napisano juče u 14:50 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @DraganNS sad mi je mnogo jasnije. Preko Foče i planiramo da idemo u odlasku, a vidim da je od Plužina ka Nikšiću put zatvoren( ne znam jel to trenutno ili…) pa možda odvozamo jednu stranu prstena u odlasku a drugu u povratku, jer kako stvari stoje ( bar za sad) moraćemo oba puta preko Šavnika, i u odlasku i u povratku za Ostrog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 207 Napisano juče u 16:22 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo . Moraš da znaš da je most Đurđevića Tara zatvoren u nekim periodima i prema tom vremenu se koriguješ . Potpune obustave: 06:00–08:00, 10:00–12:00 i 14:00–20:00 časova. Ako ne želiš preko mosta da čekaš vreme otvaranja, onda sa Durmitora odeš do mosta Đurđevića Tara (obiđeš kolonu koja čeka otvaranje mosta) i ispred samog mosta odeš za Mojkovac pa Bijelo Polje , Prijepolje i dalje kući. Ja sam bio sada za viken14.06.2026. na Durmitoru i odvozao deo prstena . Inače Durmitorski prsten sam do sada ceo dovozao 8-9 puta. Za Durmitorski prsten ti je potrebno najmanje 4 sata vožnje bez stajanja. Pošto se staje svaki čas zbog slikanja jednstvene lepote planine taj put traje i do 5-6 sati. Dužina Drumitorskog prstena je oko 90km. . Vredniji je Durmitor od Ostroga hiljadu puta. Evo ti prava karta za Durmitorski prsten i nemoj da ti neko pametuje da je drukčije . https://maps.app.goo.gl/wFVVnsfmWZNXqeT27 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10168 Napisano juče u 18:02 Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovde ti najviše pametuješ... Jesi ti otvorio mapu koju sam gore postavio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2179 Napisano juče u 18:40 Drug član, 1599 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 Pa postavio si identičnu putanju kao @DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 207 Napisano juče u 18:57 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, DraganNS je napisao: Koliko vidim ovde ti najviše pametuješ... Jesi ti otvorio mapu koju sam gore postavio? Šta ti znači to da pametujem . Koji ti je kurac. Nisam video da si postavio tekst i mapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 207 Napisano juče u 18:57 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nije indentična ,nego slična . Dok sam ja pisao Dragan je postavio tekst sa mapom ,a ja to nisam znao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10168 Napisano juče u 19:24 (promenjeno) Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa "pametovanje" je izraz koji si ti prvi upotrebio posle mog posta, što se čudiš? Btw ja ne vidim razlike između moje i tvoje mape, ako i postoje minorne su. Promenio juče u 19:24 član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 207 Napisano juče u 19:36 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banana držav Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, DraganNS je napisao: Pa "pametovanje" je izraz koji si ti prvi upotrebio posle mog posta, što se čudiš? Btw ja ne vidim razlike između moje i tvoje mape, ako i postoje minorne su. Ja nisam ni video da si postavio post pa to što sam napisao pametovanje se nije odnosilo na tebe u konkretnom slučaju. To što se poklopilo moje i tvoje pisanje je slučajnost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 600 Napisano juče u 19:41 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoći, a nema potrebe za tezijom. @rajmax63 ja ću preko bosne ka Ostrogu i nazad, tako da ću izbeći Đurđevića most, ipak hval a na info. Meni Ostrog ima veću vrednost kao svetinja nego kao turistička atrakcija, tako da ga neću porediti sa Durmitorom. Jedva čekam da obiđem oboje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10168 Napisano juče u 19:55 Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 Onda da zaključimo da je u pitanju nesporazum, stavljamo tačku i idemo dalje? Inače, korisne informacije si naveo... @Саша može biti malo problem spuštanje teškim turing motorom od Nedajna kanjonom Sušice, pogotovo ako imaš suvozača. Naravno, prolazi se samo pažljivo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5129 Napisano juče u 19:58 Drug član, 3142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DraganNS je napisao: @rajmax63 Onda da zaključimo da je u pitanju nesporazum, stavljamo tačku i idemo dalje? Inače, korisne informacije si naveo... @Саша može biti malo problem spuštanje teškim turing motorom od Nedajna kanjonom Sušice, pogotovo ako imaš suvozača. Naravno, prolazi se samo pažljivo. Ništa bolje nisu serpentine kod Šavnika! Dobrana koncentracija treba jer se većina ljudi zanese putem pre serpantina. Prvih par krivina mogu da zavaraju jer je teže prilagođavanje na krivine nakon finih pravaca. Nekoliko kolega je za vikend baš ozbiljno precenilo krivine tamo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 600 Napisano juče u 20:08 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, DraganNS je napisao: @rajmax63 Onda da zaključimo da je u pitanju nesporazum, stavljamo tačku i idemo dalje? Inače, korisne informacije si naveo... @Саша može biti malo problem spuštanje teškim turing motorom od Nedajna kanjonom Sušice, pogotovo ako imaš suvozača. Naravno, prolazi se samo pažljivo. Imaću suvozača sigurno, tako da hvala još jednom pre 7 minuta, mick je napisao: Ništa bolje nisu serpentine kod Šavnika! Dobrana koncentracija treba jer se većina ljudi zanese putem pre serpantina. Prvih par krivina mogu da zavaraju jer je teže prilagođavanje na krivine nakon finih pravaca. Nekoliko kolega je za vikend baš ozbiljno precenilo krivine tamo... Hvala,imaću i to na umu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1266 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DraganNS said: @rajmax63 Onda da zaključimo da je u pitanju nesporazum, stavljamo tačku i idemo dalje? Inače, korisne informacije si naveo... @Саша može biti malo problem spuštanje teškim turing motorom od Nedajna kanjonom Sušice, pogotovo ako imaš suvozača. Naravno, prolazi se samo pažljivo. A gde su vidikovci ka Pivskom jezeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10168 Napisano pre 22 sati Drug član, 1997 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je plan B, ako se Saša odluči na tu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 600 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Joj, tamo ima toliko lepih stvari za obići a ja po običaju moram to da strpam u tri dana vožnje! Ipak probaću što više atrakcija da posetimo, iako vidim da će mi trebati jedan ceo dan da posvetim Durmitoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 507 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imate tablu sa brojem 2 ona označava taj put. Ja sam to odvezao dosta brže oko 2h, nisam stajao da se slikam, samo jedna puš i piš pauza, krenuo sam iz Žabljaka preko pitomina , bosače.... Neki to zovu kontra krug. Moras biti odmoran i nabaždaren za voznju. Dosta je usko na nekim deonicama zbog zbunja pored puta. Dvosmerno je to uvek imaj u glavi. Promenio pre 14 sati član plumber.ns 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13092 Napisano pre 11 sati 4_tocka_i_karoserija, 2435 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Zvanična mapa kruga u prilogu mapa-durmitorski-prsten.pdf 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3638 Napisano pre 11 sati ODUSTO OD DIJETE, 3032 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Svratite do Plužina na palačinke Munjice, nacionalni restoran Sočica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 600 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan U Plužinama kanimo biti smešteni, pa odatle da obilazimo sve ostalo. Google maps i dalje ne dopušta da se ide sa M18 od Plužina ka Nikšiću, nadam se da će otvoriti taj put dok ne krenemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13092 Napisano pre 7 sati 4_tocka_i_karoserija, 2435 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Саша je napisao: Google maps i dalje ne dopušta da se ide sa M18 od Plužina ka Nikšiću Radovi su u toku. Na sajtu AMS Crne Gore ima strana sa popisanim radovima i obustavama saobraćaja. Koliko znam, uvek je aktuelna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 600 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam info da se M3 (M18) zatvara dnevno u periodu od 11h-17h tako da ću se kombinovati sa tim ako se ne promeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...