Pedja Ča 1123 Napisano Četvrtak u 14:41 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, SriverFX je napisao: Ja kofere ne skidam sa mog RT-a plus imam roll barove za kofere i agregat. Provlacim se najnormalnije, ne vidim neku razliku u odnosu na vstrom koji deluje uzi. Kad se naviknes na kofere sve je opustenije, bez njih pogotovo. Plus koferi na rtu manje strce nego ovi na GS-u jer se kace direktno (subjektivni utisak). Naravno da nije vespa od 50cc ali radi posao jako dobro. Meni je vazno da je motor okretan, a okretniji je od V-stroma iako je tezi. I meni se licno cini da taj motor moze da bude vrlo upotrebljiv i lagan za voznju po gradu... Prosle godine sam bio na kursu bezbedne voznje i instruktori mahom voze ovaj BMW. Kazu da je to druga dimenzija voznje. U jednom trenutku je instruktor uzeo moj Thudercat da pokaze intenzivno kocenje(jer moj motor nije imao ABS...) posle nekoliko krugova kaze covek ...kako ti ovo vozis... Bato lako je voziti ono sto se vozi samo...aj ti vozi ovu staru silu gvozdja Tada nam je rekao da sa njegovim motorom moze u krivini da nabode punu kocnicu i motor nece isklizati Jbj ga iako verovatno moze tesko da bi to isprobao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8616 Napisano Četvrtak u 15:27 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Pedja Ča je napisao: instruktori mahom voze ovaj BMW. Kazu da je to druga dimenzija voznje. Nole , ti li si ? Kako ne , BMW je druga dimenzija ... Ovi iz prve dimenzije mahom se pate... ( Krenulo mi niz nogavicu ... ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6125 Napisano Četvrtak u 15:33 Drug član, 2824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dare jel to zato sto ima telelever Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8616 Napisano Četvrtak u 15:40 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, RankoBg87 je napisao: Dare jel to zato sto ima telelever Paaa , malo zbog telelelelelevera , malo zbog wunderqracpalac , malo ovo , malo ono i skupi se .. Dovoljno da predjes u dimenziju iznad... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Četvrtak u 17:49 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Astrea said: Kakva su ti iskustva sa sporim i čestim serpentinama pri gustom saobraćaju? Nisam imao problema. Ako si generalno savladao male brzine, RT je tu lagan kao pero. Odlicno balansiran i lepo radi na malim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Četvrtak u 17:52 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Pedja Ča said: I meni se licno cini da taj motor moze da bude vrlo upotrebljiv i lagan za voznju po gradu... Prosle godine sam bio na kursu bezbedne voznje i instruktori mahom voze ovaj BMW. Kazu da je to druga dimenzija voznje. U jednom trenutku je instruktor uzeo moj Thudercat da pokaze intenzivno kocenje(jer moj motor nije imao ABS...) posle nekoliko krugova kaze covek ...kako ti ovo vozis... Bato lako je voziti ono sto se vozi samo...aj ti vozi ovu staru silu gvozdja Tada nam je rekao da sa njegovim motorom moze u krivini da nabode punu kocnicu i motor nece isklizati Jbj ga iako verovatno moze tesko da bi to isprobao Jel si to mozda kod Dimitrija bio? On je obucavao mene i sve ove ostale koji danas drze te firme i udruzenja za obuke bezbedne voznje. Ovo zadnje jeste tacno ako su uslovi asvalta dobri i ako imas Bosh senzor nagiba koji sluzi za ABS Pro patent. Svakako se ne treba zajebavati sa tim, to sluzi da pripomogne kad zagusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1123 Napisano Četvrtak u 18:04 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, SriverFX je napisao: Jel si to mozda kod Dimitrija bio? On je obucavao mene i sve ove ostale koji danas drze te firme i udruzenja za obuke bezbedne voznje. Ovo zadnje jeste tacno ako su uslovi asvalta dobri i ako imas Bosh senzor nagiba koji sluzi za ABS Pro patent. Svakako se ne treba zajebavati sa tim, to sluzi da pripomogne kad zagusti Iskreno ne znam ime. To je grad Cacak organizovao i mogao je da se prijavi ko hoce. Rekoh ajd i to da probam...nisam pre nikada. Ima ih trojica. Bivsi policajci. Ako nadjem fotke postavicu. Bilo je dobro. I edukativno. Pogotovo kada odes sa uverenjem da sigurno ne znas Ovaj na crvenoj Tandzari je Sensei. Moj predhodni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Četvrtak u 18:08 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Pedja Ča Da da to je on, opasan vozac i instruktor. Igrom slucaja, kupio sam RT i saznao da je bio njegov. Drago mi je sto znam istoriju motora, potrefilo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1123 Napisano Četvrtak u 18:18 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, SriverFX je napisao: @Pedja Ča Da da to je on, opasan vozac i instruktor. Igrom slucaja, kupio sam RT i saznao da je bio njegov. Drago mi je sto znam istoriju motora, potrefilo se Ovde je vozio nekog plavog Rt-a. Da je vozac zajeban to sam video...na mestu lica. Baca onaj motor kao igracku. Video sam ogrebotine na deklima njegovog motora...dal od obaranja dal od klizanja ne znam ali najpre prijatna su ekipa,jasni,konkretni. Najaca je fora bila kada je medju gomilu motora na poligonu ostavio igracku Gs-a...kao slucajno...na mestu okretanja...i onda su svi oko igracke se lomatali levo desno da je neko ne zdrobi Tu sam video starije bajkere sa visegodisnjim stazom kako nabadaju,lomataju se oko cunjeva kao da su pocetnici...zanimljiva situacija,covek bi rekao prekaljeni vozaci ono cvrc, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Četvrtak u 19:05 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Pedja Ča Dekle su mu ogrebane od obaranja i fuzasteri odrani. Videli smo se u perionici pre par dana bas sam ga pitao dokle ide sa njim u nagibu pa mi je pokazao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1123 Napisano Četvrtak u 19:55 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, SriverFX je napisao: @Pedja Ča Dekle su mu ogrebane od obaranja i fuzasteri odrani. Videli smo se u perionici pre par dana bas sam ga pitao dokle ide sa njim u nagibu pa mi je pokazao U svakom okretu sam mislio da ce ga oboriti...ali prc...vadi ga sa poda. Neko ga je mislum i pitao kako je voziti toliki motor po gradu...kaze kao i svaki drugi meni se RT svidja najpre zbog kardana...pa ostalo. Veoma izvesno da cu ga kupiti . Da Honda NT ima kardan nju bih kupio,ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Četvrtak u 20:27 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Pedja Ča Mislim da je tu kardan samo jedna od stvari koje nisu preterano bitne. Ja sam mislio da kupim kineza, bilo je jos motora u opticaju i na kraju sam resio da sacekam jos malo i dodam pare za RT-a. Najbolja odluka koju sam doneo. Da sam kupio kineza tesko bih se zajebao. Celokupan utisak koji RT daje kao i prakticnost je neuporediv sa bilo cime sto sam gledao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15613 Napisano Četvrtak u 20:46 Integrisan, 8180 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 550 Napisano Četvrtak u 21:08 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Koji je Kinez bio alternativa mene baš interesuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 211 Napisano Četvrtak u 21:19 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan TRK502X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 60 Napisano Četvrtak u 21:20 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @nuk Bilo je dosta motora i japanaca i nemaca u opticaju, a od kineza me je najvise zanimao onaj CF moto MT800 cini mi se ona nabudzenija varijanta, oko 11k i nesto je kostao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...