kokot 635 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege "forumaši" Jedno brzo pitanje vezano za moju dilemu. Kao uvod u pitanje, vozim tj. posjedujem Yamahu xt1200z iz 2011 godine sa nepunih 140 000 km gdje sam ja sa njom presao 90 000 km tj. u 18 zemalja smo bili zajedno za zadnjih nekoliko godina. Motor je u solidnom stanju i vozi se svakodnevno, ali je potreban veliki servis (ukljucujuci i mali), malo kozmetickih radova (jedna plastika napukla kod koljena, na nekom makadamu se prevrnuo pa ogrebao plastike) i gume su na pola. Glavno pitanje je da li raditi veliki servis i sredjivati kozmetiku ili je staviti na oglase i naravno uracunati u cijenu sve sta bi trebalo da se sredi na njoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 79 Napisano pre 1 sat U prolazu, 55 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za OFF, gde je slikana fotka br2? Mnogo mi je gotivna slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 635 Napisano pre 44 minuta Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @Grunff Maroko tacnije mjesto Merzouga na rubu Sahare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...