Penzos123 0 Napisano Novembar 22 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda xr125l Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji neki XR u Srbiji na prodaju, ili najverovatnije nisam dovoljno gledao. Kupio sam XR125L kao prvi motor za A1, ali bih uzeo neki veći za oko godinu dana, 400+ kubika. A možda bih i uzeo CRF450L, ali ne znam kakva je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 9 Napisano Novembar 27 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Honda XR400R WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda XR400R, 1996. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 222222 km, Paraćin. Cena 2.850 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 468 Napisano Novembar 27 (promenjeno) Zainteresovan, 483 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je već 3 godine na oglasu , da ja znam.... Odličan motor . Drugar je istog kupio novog davne 1998god , prodao ga jednom poznaniku, koji ga je sahranio. Pa posle popravio . I dalje se vozi... Vozio sam ga novog, osmeh od oha do uha. Imao sam tada 22 godinice... Seo sa dominatora na XR tada mi je bio kao raketa. Divan motor. Šteta što se u Evropi teško nalazi. Da nemam afriku, kupio bih tako nešto. Promenio Novembar 27 član plumber.ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...