doktor 5156 Napisano Subota u 16:28 Ne silazi, 5633 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kod Cardo-a se na aplikaciji napravi mesh grupa za čas. Jedan je admin, doda u grupu koga hoće i da ime grupi. Onog trenutka kada upalite Cardo, svi se čujete, u pozadini muzika, GPS...prioritete i jačinu zvuka podešavaš preko aplikacije prema svojim željama ako hoćeš. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5996 Napisano Subota u 17:12 Drug član, 2769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel to važi samo za cardo ili npr mogu ja sa Cardom da budem glavni a ove ostale nisu bitne koje su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5156 Napisano Nedelja u 17:02 Ne silazi, 5633 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, RankoBg87 said: Jel to važi samo za cardo ili npr mogu ja sa Cardom da budem glavni a ove ostale nisu bitne koje su? To već nisam siguran jer u ekipi svi koriste Cardo, jedino je bitno da imaju mesh (osnovni modeli ga nemaju). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 358 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 11. 2025. at 22:01, RankoBg87 je napisao: Krenulo hladno vreme pa se sa tim i sezona zatvorila, moze da se napise koja rec za ovu godinu. Voznje od 100-300 km u danu ne racunam a bilo ih je svako malo pa tako da to preskačem. Kraj Maja, pocelo da svrbi za neku vožnju, gde sta, kako pitanje je. Neko more mora da padne, pricam sa @drazenye kaze ajmo u Herceg novi za vikend, necemo na skup idemo da se okupamo i on da se vidi sa rodbinom, reko moze kupljeno. Dani idu, nervoza i sreca sve veca, blizi se petak 13. Jun. Sreda stignem na posao nije kako treba, boli oko ledja hoce oci da ispadnu, trka, frka, snimanje, pesak u bubrezima za koji nisam ni znao da imam do tog momenta. Put propao za mene Draza ode sam, jedino tad mogao i bio slobodan. U nekoj temi se nesto pisalo i rekoh moram to odvozati do HN sta god bilo, javi se kolega @bajker71 vozio bi on, reko sve dogovoreno, vozimo preko Zvornika, Romanije, Sarajeva, Mostara do Trebinja. Par dana pred put javlja se kolega @grafigo hoce i on, naravno da moze. E da, ova godina mora biti jaca sa voznjama tako da se uzimaju bocni koferi. Sad Nc lici na nesto. Subota 21.6.2025, ustajanje s petlovima. Dogovor je da se nadjemo negde na auto putu, Bajker71 i ja se nalazimo pre Rumske raskrsnice, auto putem i brzom saobraćajnicom vozimo sve do granice, prelazimo na Trbušnici-Šepku. Pre Zvornika svracam kod jedog strica da se samo javim na dva minuta, par kilometara dalje kod jos familije Prava pauza u Zvorniku kod Strica u Motelu Laguna i cekamo Grafiga koje ide iz Valjeva. Bajker71 nije bio na ovoj strani tako da vozimo lagano i stajemo gde god ima sta da se vidi, sledece stajanje Milici da vide mašine. Voznja preko Romanije savrsena kao i vreme, pauza negde na Romaniji da se sipa gorivo. Na ovom putovanju sam vodic i konj predvodnik i najgori od sve dece posto ga znam ko svoj dzep. Provlacim ih kroz Sarajevo raznim ulicama da bar malo vide, pauza u Srpskom Sarajevu-Lukavici opet se nalazim sa rodjacima, Bajker71 i Grafigo u fazonu jel ima negde da nemas rodbinu . Do Jablanice idemo auto putem, spomen park sam omasio i reko gde sad da se vracamo, stajemo kod cuvenih pecenjara na Jablanici cisto da vide o cemu se radi da znaju za sledeći put. Sledeca tacka i pauza u Mostaru, javljam se kolegi @Limeni67, Nemam reci koje ga mogu opisati, prosto legenda, ugostio nas u svom gradu, inace je poznato lice Mostara pa tako dok se šetamo ljudi mu se javljaju i nas upoznaje. Parkirani kod njega kuci. Uz šetnju po ulicama i prici o gradu uzivamo u Mostaru, prosto nije isto kad ste sami i kad ima neko ko je tu iz grada. Ulazimo u jedan kafic sa pogledom na most ali zbog sunca menjamo za drugi. Oduševljen pričom vreme brzi ide pa moramo da se rastajemo. Pravac Trebinje. Voznja od Mostara, Stolca do Trebinja fenomenalna uz zalazak sunca. Nekih 30km pred Trebinje hvata nas mrak tako da samo vozimo, od razgledanja okoline nema nista. Stigli oko 21h, raspremanje i u grad na pice. Kako doci u Trebinje a ne obići Gračanicu. Nastavak sledi. Hvala vama sto ste mi "razbili" dosadni ljetni dan. Fina raja su uvijek dobrodosla! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5996 Napisano pre 17 sati Drug član, 2769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Video voznje Beograd Trebinje sa Bajker71 i Grafigom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 418 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 359 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1419 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Zemun, Srbija, Jugoslavija Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ranko. Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...