RoadLord 10 Napisano Sreda u 10:02 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xtz 750 (za neki dan), Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Andrija. Nislija sam i tu i zivim. Skoro sam polozio za A kategoriju. Nije zato jer nisam imao zelju vise je bilo iz nekih drugih razloga. Kao klinac sam vozio dedin motor Tomos T12 (slike kacim kasnije). Sad sam resio da kupim sebi motor. U planu je Super tenera 750 ( izgleda da sam mazohista volim da se mucim). Salu na stranu volim stvarno taj motor jer ko klinac sam voleo da gledam Dakar. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5681 Napisano Sreda u 10:13 Drug član, 1385 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13943 Napisano Sreda u 11:01 Ne silazi, 3108 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sove10 4 Napisano Sreda u 12:33 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KXF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi, takođe sam novi član na forumu, vozim već par godina ali sam uglavnom iščitavao postove a nisam učestvovao. Trenutno vozim KXF450, totalno druga dimenzija od road motora koje sam imao do sada, mnogo dobra zajebancija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoadLord 10 Napisano Sreda u 13:00 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xtz 750 (za neki dan), Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Alexandra995, @Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 416 Napisano Sreda u 16:43 Svrati ponekad, 356 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 88 Napisano Sreda u 16:55 U prolazu, 16 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoadLord 10 Napisano Sreda u 20:36 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xtz 750 (za neki dan), Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Bobni i @SikiNs Evo slicica Tomosa. Trenutno je on za sada u posedu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 416 Napisano Sreda u 20:39 Svrati ponekad, 356 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu.Svi smo mi poceli sa tomosom I rado bih se vratio u to neko vreme kada bih mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoadLord 10 Napisano Sreda u 21:02 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xtz 750 (za neki dan), Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi je u planu da ga registrujem i da ga koristim svaki dan za po grad i eventualno neki vikend ride na kracim relacijama. Na zalost drzava je procenila da bi je ozbiljno ostetio ako bih ga registrovao a zadrzao ova krila sa strane i rekli mi da moram da skinem to. To naravno nije bila opcija. Iz inata njima a na svoju stetu motor ce ostati neregistrovan i u garazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 765 Napisano Sreda u 23:30 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli obojica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13943 Napisano juče u 06:06 Ne silazi, 3108 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, RoadLord je napisao: Na zalost drzava je procenila da bi je ozbiljno ostetio ako bih ga registrovao a zadrzao ova krila sa strane i rekli mi da moram da skinem to. Ne razumem, zašto bi skidao ako je to fabrički postavljeno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9231 Napisano pre 7 sati Drug član, 1901 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...