Alekre 15472 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8145 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, da li je neko koristio ili koristi novu generaciju Givi kofera? Konkretno me zanima Riviera od 46 litara. Vidim da guraju dosta recikliranu plastiku i tako to. Bitno mi je da nisu šljampavi. Trenutno imam Maksiju 3, što je lepo ali sad se uglavnom vozim sam pa mi više ne treba toliko veliki kofer pa bih da skrešem opterećenje na gume i ogibljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6507 Napisano pre 1 sat Nemanja Stojanović, 1785 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, platio 115€ na Amazonu i 20€ kombi, opet izađe značajno jeftinije nego u SRB ili kod Baniše. Lepo izgleda, ima mesta dovoljno, radi sve kako treba. Jedino što sam pod utiskom da se malo ljulja, ali to je možda i do kineskog nosača. Svakako nije ništa šta mi smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1600 Napisano pre 1 sat Drug član, 1287 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Givi Blade 47. Ne znam koliko je nova ali zadovoljan sam. Više bih voleo da je mono key pa da mogu da kombinujem sa Maxiom kada mi zatreba. Dobra stvar je što može da se zatvori bez ključa. Znači jer otključam kofer, upalim motor da radi dok se ne spremim, vratim u kofer šta treba i zatvorim ga. Kvalitet....šta znam. Ne deluje loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15472 Napisano pre 53 minuta Integrisan, 8145 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Super onda. Sa obzirom da nije toliko skup, pazariću njega a Maksiju ću po potrebi da kačim. Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...