vatres 0 Napisano pre 13 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Gorazde Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko problem Kawasaki zx9r iskace iz trece i vrati u drugu,a rijetko ponekad u neutral,neznam koji je model c ili b ili neki drugi neznam kako cu provjerit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatres 0 Napisano pre 13 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Gorazde Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Godište 1999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21253 Napisano pre 12 sati Integrisan, 6600 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je problem u menjacu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8380 Napisano pre 11 sati Drug član, 2325 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Motorcyclist je napisao: Onda je problem u menjacu. , pa sigurno nije u karburatoru Pre sat vremena, vatres je napisao: Jel zna neko problem Kawasaki zx9r iskace iz trece i vrati u drugu,a rijetko ponekad u neutral,neznam koji je model c ili b ili neki drugi neznam kako cu provjerit vrv viljuska ... meni se to desavalo na zzr-u iz 91-e , i uspesno resio kod nekog dojajnog majstora u Nisu, ali bilo mnogo odavno ... ali , mehanicki je problem ,a sve sto je mehanicko - resava se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatres 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Gorazde Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan A razumim neko govori neka podloska se pojela treba je okrenut,nisam nikad mjenjac gledao ni skido jesam karburatore sam sebi ocistio nastimo,neznam koji je model 99 je godina 105kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatres 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Gorazde Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11412 Napisano pre 11 sati Hronični Motociklopata, 7684 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan 99-to je "C" model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatres 0 Napisano pre 10 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Gorazde Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakvi su c modeli,to sa mjenjacem onda mi i sat koliko ide i temperatura neradi kad se dobro ugrije ljeti proradi ili kad sam kontak dzek ispod sica istekam ustekam ponovo proradi onaj dzek dze ima jedan osigurac ispod,problem je sto ovdje nema majstora za skuter a ne za ovo sam sebi pravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...