BRACO 3655 Napisano pre 6 sati Pobjednik motogp kladionice 4X, 5856 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jedan ostao nepoznat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3655 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Pobjednik motogp kladionice 4X, 5856 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Toprak testirao m1, sa v4 dosao do 1.49 Promenio pre 42 minuta član BRACO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 477 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 454 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Moreira je potvrđen, nema nepoznatih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1213 Napisano pre 4 sati Drug član, 2723 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BRACO said: Toprak testirao m1, sa v4 dosao do 1.39 koliko su vozili fp1 ove godine.. navodno ograničeni su bili na 4 sata i dva seta novih guma pa je tražio još par novih ali nisu mu dali, misli da je lako mogao ici na 1.38 što je vozio qurta na liniji m1 za treću poziciju u kvalifikacijama.. hehe, turčin obećava! Je l' terao na prednji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 477 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 454 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nema toga na nepredvidivom Mišlenu, jeste lud al ne toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2854 Napisano pre 2 sati Andragog, 5428 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro i on će da pase travu neko vreme, dok ne skonta šta je šta To je dopušteno i podrazumeva se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3655 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Pobjednik motogp kladionice 4X, 5856 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kaže da će morati koji put podrljati Promenio pre 42 minuta član BRACO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15430 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8121 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sad, kao Yamaha ume da napravi agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 477 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 454 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan I ja nekako imam velika očekivanja iako nema baš osnova za to, svakako živopisan lik koji menja učmalog Oliveiru može samo dobro da donese popularizaciji sporta. @Alekre Ne bih se ja radovao previše, krvav posao je pred njima da taj agregat bude konkurentan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3655 Napisano pre 1 sat Pobjednik motogp kladionice 4X, 5856 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Na agregat se nije žalio nego na prednji kraj, nema dobar stisak i da su svi motocikli sa linijskim motorima imali bolji stisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 477 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 454 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan To povlači "uvijanje" rama i balans i sve ostalo, jedan trening vozio Augusto sa onim učvršćivačima na šasiji. Sve to govori da su daleko od željenog, zato i kažem da ima tu još posla. Nekako sam utiska da je Honda ti dosta ozbiljnija što se i po rezultatima vidi, eno i Reu povukli u test tim a ovima Dovi sedi na volu dok Augusto ne može 20 krugova trke da odveze, Fabio čeka istek ugovora i ja stvarno ne znam koga će i kako da privole da vozi za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 4026 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 5113 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, BRACO said: Toprak testirao m1, sa v4 dosao do 1.39 koliko su vozili fp1 ove godine.. n Gde si našao 1:39? https://www.motogpnews.com/2025/11/11/how-toprak-razgatlioglus-yamaha-test-times-compared-to-fabio-quartararos-aragon-grand-prix-pace/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3655 Napisano pre 43 minuta Pobjednik motogp kladionice 4X, 5856 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh jbte prezuo sam skroz... na gpone je pisalo 100% ali ja sam gledao vremena iz portugala...sad gledam ispravljeno ali nznm kako sam stazu omašio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 477 Napisano pre 28 minuta (promenjeno) Zainteresovan, 454 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Udarila te slava u glavu, dešava se Nego da sačekamo rezultate sa testa iz Valensije Promenio pre 26 minuta član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...