Bojan_Jgd 1570 Napisano pre 14 sati Drug član, 1275 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Ali Suzuki nema taj emotional marketing kao BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1677 Napisano pre 14 sati Drug član, 2094 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Moja procena - 8000-8500e. Nek stoji zapisano, ne košta ništa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3902 Napisano pre 13 sati Drug član, 1933 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Moja procena - 8000-8500e. Nek stoji zapisano, ne košta ništa.Da ima Cruise Control uplatio bi im 8.500 "na neviđeno" :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21239 Napisano pre 12 sati Integrisan, 6596 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce Versys dogodine ubaciti quick shifter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 741 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan 9850 € pocetna Ja se kladim na to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3902 Napisano pre 12 sati Drug član, 1933 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam kvikšitera oba za jedan kruz kontrol :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7153 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 6674 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za sada sam našao samo pretpostavljenu cenu za austrijsko tržište. Ako sam dobro razumeo, motocikli su tamo opterećeni nekim sumanutim porezom (ako ima neki austrijanac neka potvrdi ili objasni), pa se za kod njih predviđa cena....pazi sad.... 11.650€... Dok recimo u Švapskoj, to će kao izvesno da bude između 8 i 9 somura. Nije mi jasna ova razlika.?! Svakako, pošto vlada interesovanje, postoji i šansa da se sada tim špekulacijama o ceni privlače papani kao ja..da kliknu, a što se piše nije važno. Naletao sam i na neke cifre tipa 6.990 i kad otvorim tekst, više ni reči o tome. Videćemo, ja mislim da to ne sme da bude preterano...a oni kako hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7153 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 6674 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Gordak985 je napisao: Menjam kvikšitera oba za jedan kruz kontrol Sent from my 2107113SG using Tapatalk Ima on to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2894 Napisano pre 11 sati Drug član, 1166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je ride by wire, može se dodati aftermarket tempomat a bi-directional quick shift ce imati svakako. Uživo je motorić jako sladak i imaće svoju publiku bez daljnjeg. Nemamo još najava oko cene ali obzirom na cenu V Stroma, naše neke pretpostavke su da će biti oko 9 000 sigurno. Da li će to biti bliže 10 000 ili bliže 8 000 ostaje nam da malo sačekamo i vidimo. Svakako je specifikacijski jači od SV-a i svestraniji, tako da, brat bratu mora biti 2 000 - 2500 skuplji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2103 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 1437 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Australijski dolari vs euro Suzuki je do sada bio best buy sto se cena tice i onoga sto dobijes za te pare. Od skora nesto menjaju politiku pa gruvaju cene. Ne sumnjam u kvalitet, svi modeli su bulletproof , mozda i najpouzdaniji od velike cetvorke ali hej, 10k za ovaj motor bi bilo preterivanje al ajde da vidimo dok objave zvanicno. Jedino utesno sto se idalje proizvode u Japanu. Nema kineskih delova na njemu, sva elektronika je pretezno Denso, sve komponente made in Japan. Napominjem da je tracer 7 10.700(toliko je bio GT prosle godine) sa boljim ogibljenjem, kocnicama, ne znam da l u standarnu opremu ide qs i tempomat. 7GX treba da bude u rangu cene Versysa 650 Promenio pre 10 sati član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7153 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 6674 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Austrija...Österreich! Ne Australia...Down Under. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21239 Napisano pre 9 sati Integrisan, 6596 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Rider000 said: @pronto Australijski dolari vs euro Suzuki je do sada bio best buy sto se cena tice i onoga sto dobijes za te pare. Od skora nesto menjaju politiku pa gruvaju cene. Ne sumnjam u kvalitet, svi modeli su bulletproof , mozda i najpouzdaniji od velike cetvorke ali hej, 10k za ovaj motor bi bilo preterivanje al ajde da vidimo dok objave zvanicno. Jedino utesno sto se idalje proizvode u Japanu. Nema kineskih delova na njemu, sva elektronika je pretezno Denso, sve komponente made in Japan. Napominjem da je tracer 7 10.700(toliko je bio GT prosle godine) sa boljim ogibljenjem, kocnicama, ne znam da l u standarnu opremu ide qs i tempomat. 7GX treba da bude u rangu cene Versysa 650 Slazem se. Koliko sam video i Versys ima bolje ogibljenje od ovog Suzukija. Steta sto Versys nema quick shifter, mogli bi da ubace. Meni je to bas zgodna stvarcica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2103 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Drug član, 1437 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, pronto je napisao: Austrija...Österreich! Ne Australia...Down Under. My bad... Iliti Entschuldigung U Austriji su skuplji motori iz nekog razloga koliko sam gledao @Motorcyclist Ne verujem da su ista menjali od SV-a po pitanju vesanja, isti je hod, isto izgleda sve. Versys ima usd vile, verovatno su bolje od ovih teleskopskih nEsam probao. Versys-ov agregat mi nije interesantan, ne volim taj 180° twin, OKEJ je, ali bih bilo koji dan izabrao radije V twin i ako treba poradio na vesanju. Mada za veliku vecinu vozaca nema potrebe za nekim cackanjem. Jedino ko je tezi. Taj 180° twin lepo zvuci u leru, kad se da gas ocekujes onaj dubok zvuk, al nema ga. Malo u nekom opsegu obrtaja podseca na Boxer 4 cyl kao u Subaru Imprezi. Cak i Hondin V4 ima slicnosti u zvuku sa 180° twinom. Prvih 60tak sekundi u nizim i srednjim obrtajima, mnogo podseca na 180° twin. Odoh ja u off... Evo pa uporedite Promenio pre 8 sati član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21239 Napisano pre 8 sati Integrisan, 6596 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 Ne verujem da je bolje vesanje a nije ni podesivo, napred. Na Versysu je napred preload i rebound mislim a nazad preload. Kod mene na GSR je npr. KYB, napred ima preload, nazad preload i rebound. Eto mogli su reciklirati to ogibljenje Mada ko zna, mozda su nadogradili neke komponente. Ja sam imao GPZ500s, nikako nisam voleo taj zvuk. Ima neke slicnosti taj agregat sa V4 kad se gasira, ali nije tako dubok. U leru se vec razlikuje, na V4 je mnogo bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1213 Napisano pre 6 sati Drug član, 2723 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sv650 sa povišenim vizirom. 6500e moja poslednja ponuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15430 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8121 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 10mm višlje sedište od SV650, ogibljenje isto. Sad je pitanje da li su prenosni odnosi u menjaču isti. Trebalo bi da ima malo "duže" brzine. Možda je i ugao viljuške promenjen. Ovo ostalo, dodati gedžeti i igračke, neki displej, LED svetla, kvikšifter, ride by wire... Doduše jedno je sigurno, platforma je po pitanju sklopa apsolutna sigurica i po meni u toj klasi mislim da nema bolje. Taj V2 je stvarno biser i nešto najbolje što su napravili u novije vreme. Kako po pouzdanosti tako i po karakteru. Ovako teorijski gledano mislim da će ovom motoru ogibljenje biti najveća zamerka. Kratak hod, 41mm prečnik... Za nekog solo vozača tipa 80kg okej, ajde... Za više od toga ovo nije. Od ove klase ipak očekujem da ima bar neki kapacitet nosivosti a izgleda da je nema. Još ako bude koštao između 9000-10000 evra... Za te pare... No dobro, današnjim kupcima su bitni gedžeti, ogibljenje nikog ne zanima. Doduše ni jedan od motora u toj klasi nema neko ogibljenje ali ne zaboravite da Strom 650 ima 43mm vilu i 150mm hoda. Dakle ima dužu i širu oprugu, koja može da upije više energije. Šteta što nisu tutnili vilu od GSX8S. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 984 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 419 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 11. 2025. at 16:18, slobasuper9 je napisao: Ja sam čika sa slike i visok sam 181. Ja jedva čekam da ovo izađe na tržište. Ciko,kako ti izgleda suvozacko sediste,mozel to na duze pute sa gospodzom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7153 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6674 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Taj V2 je stvarno biser i nešto najbolje što su napravili u novije vreme. Kako po pouzdanosti tako i po karakteru. Novije vreme... Čisto kuckanja radi, taj motor datira sa kraja prošlog veka. Osvanuo je na prvoj seriji SVa koji je imao karburatore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21239 Napisano pre 3 sati Integrisan, 6596 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Istina ali je to isto i kod Kawasakija slucaj sa njegovim redakom Samo su malo azurirani s vremena na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15430 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8121 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam novije jer oni do pre par godina nisu imali ništa novo do ovog twina od 800cc. A stvarno su taj motor uboli, mislim da im se ništa nije tako dobro prodavalo kao SV i Strom od 650 kubika. Evo na primer, starog Stroma 1000 više niko ne pominje, zaboravili ga svi. A 650 se i dalje se prodaje ko kifle Baš šteta što nisu tutnili malo bolje ogibljenje da izvuku maksimum iz te platforme. Pa makar da bude i odvojena skuplja verzija. Nema tu šta više u toj klasi da se napravi bolji agregat. Bar dok ne dođe nova generacija srednje kubikaže ali sa kompresorima. Svi japanski proizvođači već imaju patente za takve agregate. Samo je pitanje vremena i kad ih stisnu sa normama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7153 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6674 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre više od 10 godina je konkretno Suzuki za USA patentirao ime Recursion. To će biti taj Turbo (ne komresor - superchager)...koji bi trebalo da bude takođe V2, od 600 + - ccm. Pominjala se i oznaka GX7 za tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...