Nikola_S 23 Napisano juče u 18:43 U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Crna ptica crvene boje Prijavi odgovor kao problematičan Sportski pozdrav, kolege. Odlučio sam da pticu pojačam jednim centralnim koferom. Razmatram Givi V46 ili neku maxiu. Dobro bi mi došao savet pri izboru, a ako neko skučajno ima nešto da ponudi, nek javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 114 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sportski pozdrav, kolege. Odlučio sam da pticu pojačam jednim centralnim koferom. Razmatram Givi V46 ili neku maxiu. Dobro bi mi došao savet pri izboru, a ako neko skučajno ima nešto da ponudi, nek javi. Imaš u oglasima moju Maxiu 52 L u jako dobrom stanju. Inače u 46 staju dve kacige, u 52 staju dve kavige i ja sam uspevao fa dmotsđ dva oara rukavica i jaknu ..., čisto da znaš, ne znam šta ti je presudno ... 0638282122Sent from my ThinkPhone by motorola using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 23 Napisano pre 10 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Crna ptica crvene boje Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi, kolega. Ok je kofer. Brine me to što ima samo 1 ključ. Ne znam da li može da se napravi duplikat. A i ploču bih morao da dokupim. Opcija je otvorena. Javim ako se odlučim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15320 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8082 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ključ je boranija da se napravi. Kao za katanac. Svaki ključar završava na licu mesta za pet minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3822 Napisano pre 3 sati Drug član, 1890 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ključ je boranija da se napravi. Kao za katanac. Svaki ključar završava na licu mesta za pet minuta.Ja još nisam našao ključara koji ima dobar blank za moj kofer :-(Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1542 Napisano pre 1 sat Drug član, 1259 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam našao svojevremeno ključara da mi napravi rezervni za kofer. Čak sam kupio i novu bravicu koju naravno nisam nikada zamenio i na kraju sam je izgubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15320 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8082 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta vam je problem, što narezan ključ nema onu crvenu plastiku? Moja kopija ključa je metalna skroz. Čak sam pre za takav jer su Givijevi nekvalitetni. Hoće da se iščupaju iz plastike. Mene samo zeza što za tri kofera imam tri ključa. Jedan za Maksiju, a dva bočna od 22 litra imaju različite ključeve. Kupio sam polovne ali kao nove bukvalno. Imam i bočne od 40 litara ali se otvaraju jednim ključem. Trebalo bi da se nakanim da uzmem nove cilindre i bravice pa da prepakujem svih pet kofera da budu na jedan ključ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...