Biker Q 1664 Napisano pre 10 sati Drug član, 1727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je trebalo i u "Opste teme" ali nije vezano za motore, s tim sto ce mozda nekome zatrebati i neki specifican lager za motor. Meni konkretno treba lager IKL yugoslovenski standard oznake 360 99. Ne vidim ispre 99 ima li nesto, 1 ili kosa crta, zarez. Dimenzija je 45x90x23, s tim sto je jedna spoljasnja ivica "oborena". Nalazi se na viljuskaru na glavi koja nosi viljuske i kroz tunel ide gore dole. Mozda u vasem gradu ima, kod mene nema pa bi pomoc dobrodosla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5611 Napisano pre 10 sati Drug član, 2696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan u BG-u ima na par mesta, ASTRID - kotrljajni lezajevi i semerinzi WWW.ASTRID.RS Trgovina na veliko i malo kotrljajnim ležajevima i semerinzima za potrebe auto i moto programa, kamionskog i programa građevinskih mašina Kolosal KOLOSAL.RS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13584 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Ne silazi, 3071 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ranko me preduhitrio... Pošalji preko Vibera fotke, 063221087 Astrid. Ako imaju, mogu i da pošalju. Promenio pre 7 sati član Blaza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9204 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2352 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q odi do Jagodine,prodavnica Feniks,ponesi ležaj i završiċe ti danas za sutra. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1664 Napisano pre 7 sati Drug član, 1727 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, danas sam mogao da sam video ranije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9204 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 2352 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je deo specifičan,za viljuškare,možda ga nema u prodavnici,probaj sa ,,Nikolić"viljuškari iz Kragujevca,imaju sve delove i šalju poštom,Imao sam saradnju sa nima,vrlo su korektni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...