Ponyexpress 534 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 11. 2025. at 11:08, Ponyexpress je napisao: A ovo me uzasno nervira,tj bode oci sto nije orginal,dobro bi bilo naci fabricke sarafe Ako se secate,uzasno me nervira ovaj saraf,cak i napolju imam nocne more 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Auuu eee sad se sutam u dupe od srece,jaoooo,cena 6e za 2kom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika postavljanja lanca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Januar 24 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Zatim montiran alat i finalni izgled(pa i mera na pomicnom merilu) 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2536 Napisano Januar 25 Drug član, 1468 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bez alata nema ni zanata Skoro sam to isto radio sa kineskim alatom i muski se namucio da osiguram tu spojku na lancu. Ovaj Unior izgleda bas dobro i kvalitetno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1120 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam nekih 4/5god taj isti komplet, bas je dobar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2536 Napisano Januar 25 Drug član, 1468 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na Unior? Moj kinez je odradio ne vise od 7-8 lanaca, sto pogonskih sto bregastih i nema mnogo zivota u njemu. Lepo osmisljeno ali mekan materijal i popusta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1120 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Unior, uzeo u Teos alati. Uradio skoro 15ak lanaca, i dalje nov ko prvog dana. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, malitomic je napisao: Bez alata nema ni zanata Skoro sam to isto radio sa kineskim alatom i muski se namucio da osiguram tu spojku na lancu. Ovaj Unior izgleda bas dobro i kvalitetno Upravo tako,za cudo nevidjeno skroz je bas dobar kvalitet,sad nebih da lagim al mnogo je odradio i jos i sad ko nov,sto nemoze se reci za ostale uniorove proizvode,msm na okaste,vilaste,vilasto-okaste al najpre nasadne kljuceve,ovi su bas ispod pojasa sa kvalitetom,dok stari unior extra kljuceve sto imam i dan danas kao novi!Od tih kljuceva uzimam KS Tools,i mogu ti reci to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Januar 26 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, SrdjanRadivojev je napisao: Unior, uzeo u Teos alati. Uradio skoro 15ak lanaca, i dalje nov ko prvog dana. Slazem se potpuno,ako se nevaram cena je bila otp zelena jedna plus minus koji evro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2536 Napisano Januar 26 Drug član, 1468 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam pogledao cene i u Teosu koji je uvoznik je nesto preko 14k din, u nekim drugim prodavnicama alata je nesto preko 12k, zanimljivo.. Vidim da Unior dosta radi alate za bicikle,koji su bas specificni, a i sponzori su velikih trkackih timova. To mora biti dobrog kvaliteta, pa verujem i ovaj rastavljac lanca upada u tu kategoriju kvaliteta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ljudi,morao sam reagovati na brzinu,procuo sam da cunja fazere na oglasima,pa sto pre da odradim sve u kompletu,da moze na tehnicki i da mu ga parkiramo ispred kuce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre sinh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan I posle odradjene sinhr(hteo sam video postaviti ali nemogu,pa samo screenshot) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Oho-oho 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9258 Napisano Mart 3 Ne silazi, 3175 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Opa, bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, živke je napisao: Opa, bravo! Hvala trudim se,samo da odrzim obecanje i vracam se....u laaadnooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki ljudi,pre nego sto se preda 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Tablice na njemu i to na njegovo ime(maznuli smo mu licnu,al ga je trazio) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16463 Napisano Mart 3 Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: Svaka ti čast! Hvala ti.nego bas me zanima izraz kad bude stigo sa posla i ceka ga ispred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan Bye brembose sam uradio na crnu boju,nije pro al ok je 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16463 Napisano Mart 4 Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da možeš da snimiš kolegu kada shvati kakav motor sada ima i da ne mora da kupuje... Biće emotivno sigurno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponyexpress 534 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Norsrb Motocikl: Tomoskaisar Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, bajker71 je napisao: Da možeš da snimiš kolegu kada shvati kakav motor sada ima i da ne mora da kupuje... Biće emotivno sigurno! U toku je priprema,a on na poslu Bit ce sigurno emotivno,ali bit ce i borbe zelet ce da se oduzi sto posto,al od toga nema nista... Nego bojim se da ce mu biti tezak,sad onako realno razmisljam,polagao je sred avgusta(suzuki sv 650)a ovog je vozio samo mozda 2-3km kad je kupovao...no videt ce kako mu lezi Ima u glavi kontrolu od tog se nebojim,pocetni km na bajku su ipak opasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16463 Napisano Mart 4 Drug član, 1936 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Ponyexpress je napisao: Nego bojim se da ce mu biti tezak,sad onako realno razmisljam,polagao je sred avgusta(suzuki sv 650)a ovog je vozio samo mozda 2-3km kad je kupovao...no videt ce kako mu lezi Jeste težak ali je nizak, sa niskim težištem, pa nije problem. Nije ni previše snažan (tu negde kao SV) i verujem da će mu pasovati. Želim mu puno bezbednih kilometara a ti si se ovim humanim gestom pokazao kakav si čovek! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...