Motorcyclist 22704 Napisano Februar 21 (promenjeno) Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto, ali davno sam presao sa 500 kubika kategorije, i znam kako povlace i kojom snagom raspolazu... Doduse na putu. Za off verovatno dovoljno. Pa da se ne razocaram posle 750 i 600 kubika. Drugo, vozio sam 890 adventure tako da... Ne bih ubacio RF medju ta dva modela... Promenio Februar 21 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 713 Napisano Februar 22 Drug član, 1426 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Motorcyclist je napisao: Drugo, vozio sam 890 adventure tako da... E to je problem ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1727 Napisano Februar 22 (promenjeno) Drug član, 924 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Snaga je ok i ubrzanje, ovo je dosta lak motor, ima 51ks, a vrti se preko 10K (znaci kratke brzine, odlicno). Verovatno moze da dogura do 180-190kmh GPS). Na snimku na prethodnoj strani dobro ubrzava. Generalno ovi laksi motor i 50ks je dovoljno za bilo koji tempo voznje do nekih 150-160kmh, zavisno od agilnosti, mozes ga voziti kao i bilo koji tezi 100ks+ motor, verovatno i lakse na nekim deonicama. Jedino sa dvoje padaju performanse dosta. Vise snage uvek dobro dodje, ali sasvim prihvatljivo. Promenio Februar 22 član Blackened 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 99 Napisano Februar 22 U prolazu, 73 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje je voziti mali motor brzo nego voziti veliki motor obuzdano, ja sam se u to posle dve decenije uverio na svojoj kozi i potpisujem ovu mantru 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano Februar 22 Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 529 Napisano Februar 22 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat hoce da kupi z500 da li postoji neki servis kod Nas na jugu Srbije gde bi mogao da radi servise dok je motor u garanciji ili bi za svaki servis morao da ide za Bgd ili Ns? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3533 Napisano Februar 22 BJB Maxi Scooter Club, 1157 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ima diler u Čačku, verovatno imaju i sevis onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 529 Napisano Februar 22 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate za Nis I okolinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano Februar 23 Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motopuls.com/index.php/motopuls-novosti/item/9257-testirali-smo-kawasaki-kle-500?fbclid=IwdGRjcAQJyMdjbGNrBAnIwGV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHq_4IRaeXvVdPmU3CZXnxGC0GlNY_qmhHJjyOjvfMl5QZPbVncTlKqxU3sHA_aem_0T4cNWvDwQYAWTsbcMqOXg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 13 Napisano Februar 24 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Gliga mozda sam permutovao, ali mi se cini da si ti presao sa starog KLE (cini mi se da si prodao ili prodajes) na 450MT? Da li te ova nova iteracija KLE nesto zanima ili meh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6938 Napisano Februar 24 Advanced Member, 2394 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sve si dobro upratio Novi KLE, osim što mi se sviđa izgledom, me uopšte ne privlači. Rekao bih da ima ista ograničenja za off-road upotrebu kao i stari, samo što je 35 godina novija ciklistika. Da se razumemo, ni MT-a nisam uzeo zbog vožnje van asfalta. On je jeftino prevozno sredstvo za letnje mesece i ako se desi da odem na neku pretežno asfaltnu turu. Ali znam sebe, redovno će se dešavati da i MT-om siđem sa asfalta pa mi treba taj deo priče 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1727 Napisano Februar 24 Drug član, 924 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ovom KLE-u agregat ispada jedan od jacih aduta naspram konkurencije. 51hp i lepa kriva snage. Ubrzanje poprilicno dobro, primetno jace od NX500. A od 450MT-a ima skoro 10ks vise. Nego u EU ce biti ustrojen kao mnogi, za EU pise 33.4 kW {45.4 PS} / 9,000 rpm. inace je 51hp/10,000 rpm. Videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano Februar 24 Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce Kawasaki da uleti sa lovom itd. kod dosta popularnih testera i yt kanala, nekako mi smrdi na to, pa ce biti hvale na sva usta a sakrivanje onog loseg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16138 Napisano Februar 24 Integrisan, 8327 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim ništa loše u suštini sa ovom KLEčinom. Neće Pol Tares da ga vozi. Za nekog prosečnog Džoa, koji će sa njim da ide na posao, do prodavnice, eventualno malo da zagazi kroz prirodu gde već postoji put, vikend tura i sposobnost da gazi lošim asfaltom... Biće to odličan univerzalni motorić. Sve ostalo je neka fikcija za 99% ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 496 Napisano Februar 24 Drug član, 1203 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja to tumačim iako me niko nije pitao a i ne razumem se dovoljno - problem sa novim KLEom je što niučemu nije dobar a u odnosu na konkurenciju u iole pristojnoj konfiguraciji je skup. Ko bude želeo japanca u većini slučajeva će kupiti NX500 i verovatno će kupiti bolji motor, a ko bude otvoren i za druge proizvođače će tek naići na raznorazne bolje opcije. Ja sam imao ranije originalnog KLEa, i iako je imao mana bio je jako zahvalan motor. I jesam mu ubacio progresivne opruge, pancir creva, dogbone-ove koje je Gliga uradio da ga podignem malo...ali to je bio motor koji je u to vreme nov koštao 3.7k evra dok je TA bio oko 6-7k. Novi KLE nije značano jeftiniji od konkurencije a ničim se ne izdvaja...dobro možda bude bolji za nas krakate kako su neki javili pa tu nađe svoju nišu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16138 Napisano Februar 24 Integrisan, 8327 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A što mora da se izdvaja? Ako je univerzalan motocikl on ne bi trebao po prirodi da ima velike minuse i pluseve. Samo nek je dobar, pouzdan sklop i eto motora koji može danas do posla a za vikend preko Karpata i za dva dana kući. Ostalo su nijanse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 496 Napisano Februar 24 Drug član, 1203 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da se izdvaja, Strom je jedan takav primer, ali ne može ni da bude skuplji od bolje konkurencije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano Februar 24 Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Japanci slabo slusaju potrosace ali eto za sledecu godinu vec vidim dva zahteva: - povecati klirens - tubeles gume - 18 zadnji tocak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3054 Napisano Februar 24 Andragog, 5609 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Cena mu je konkurentna, ne mislim na kineze nego na japance... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3217 Napisano Februar 24 Drug član, 1735 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije on niti bolji, niti losiji od konkurencije. Jednostavno se mnogo ocekuje od njega. Ovo me potseca na trk kad se pojavio i uporedjivali ga GS-om Bio jeftin, lep, sa solidnom opremom, i "japanisti" nisu mogli da ga svare. Sad ima mnogo kineza u ponudi, onda je bio samo trk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano Februar 25 Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano Februar 25 Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22704 Napisano Četvrtak u 04:09 Integrisan, 7191 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7630 Napisano Četvrtak u 07:43 Ne silazi, 6767 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na stranu klasična britanska pristrasnost za domaće..MCN je po mom mišljenju jedna od najozbiljnijih kuća kada je u pitanju test motocikala. Ima tu još italijana, španaca i francuza koji dobro rade svoj posao..ove naše, za koje postoji tema ne komentarišem. Kako reče naslov, čini mi se...poznaje sve zanate, ni u jednom nije majstor...ocena je za ovaj motocikl. Biće to sasvim solidno za nekoga ko je prosečnog rasta, prosečnih primanja (za razvijene zemlje) i prosečnih zahteva u vožnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16138 Napisano Četvrtak u 10:33 Integrisan, 8327 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan je, odličan je. Radujem se svakom univerzalnom motociklu koji je pristupačan i jednostavan. To je bio koren motocikla i fale nam takvi motocikli. Najslađe se čovek na njima navoza. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...