mali_zmaj 1670 Napisano Novembar 12 prisutan, 1269 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi na nekom drvetu našli okačenog!! Pičite ga baš!! Svaka čast!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1154 Napisano Novembar 14 MK Obrenovac, 612 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Klirens Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 17 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 17 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da bih bio medju prvim kupcima, imam osecaj da ce ga azurirati vec sledece godine kao sto na dosta motora to urade. Ali naravno ne ocekujem nikakve velike promene u narednih par godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2166 Napisano Novembar 17 Drug član, 1492 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan A jesu ga naKLEpali... Kao da su stavili agregat-auspuh od drugog motor na telo KLE-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2880 Napisano Novembar 17 (promenjeno) Andragog, 5459 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/28064992/kawasaki-kle-500? 6487 eura, prodavace se dobro kod nas ! Promenio Novembar 17 član srbac 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2893 Napisano Novembar 17 BJB Maxi Scooter Club, 1007 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 1000e preko MT-a kod nas, nije strašno.. ali me baš zanima ciljna grupa, voleo bih da vidim ko se zainteresuje za ovaj motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2880 Napisano Novembar 17 Andragog, 5459 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas 1000, malo manje je. MTje na akciji trenutno 5890 a inače je 6190 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2893 Napisano Novembar 17 BJB Maxi Scooter Club, 1007 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Računam SE model, ovo je.... cirkus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 17 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose. Al prvi put da vidim da SE verzija dobija drugaciji displej... Uglavnom su razlike u ogibljenju i opremi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2893 Napisano Novembar 17 BJB Maxi Scooter Club, 1007 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan I kod Versysa 1000 base verzija nije imala TFT, samo S i SE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 17 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nisu tubeless gume. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 17 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno mi se svidja, narocito SE sa onim displejom. Mogu se videtri na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5060 Napisano Novembar 18 Drug član, 509 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, andrej. je napisao: ciljna grupa Andrejka, imaće ovo ciljnu grupu, i to da ne poveruješ. 6.500 za osnovni model je super cena. Nov model, 2 cilindra, 45ks, vozi se sa A2..... Slažem se da nije baš za neku off upotrebu, ali za prevesti se livadom do reke, otići na kampovanje, vozikanje po seoskim makadamima će biti i više nego OK. Za grad, mršav za provlačenje, ima snage, može i za posao i za izlazak i za pijac... Mislim ovo navodim iz mog ugla gledanja, da je ovo višenamenski motocikl koji može naći put do mnogih garaža... 7 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 640 Napisano Novembar 18 Zainteresovan, 525 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Tumbe je napisao: Slažem se da nije baš za neku off upotrebu, ali za prevesti se livadom do reke, otići na kampovanje, vozikanje po seoskim makadamima će biti i više nego OK. Za grad, mršav za provlačenje, ima snage, može i za posao i za izlazak i za pijac... Ma jok, nemoguce da postoje ljudi koji ce motor da voze amaterski. Po komentarima ovde imamo samo hard endurase koji motorom skacu sa krosnje na krosnju pa na terasu, a ovaj motor ima premali klirens za to. Takve profi zahteve ispunjavaju iskljucivo quingqi, sprint, baotian i keeway. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 18 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim. Cekam da vidim prvi review od Bigrock moto. Evo ja koji sam se napalio na adv segment al me koci gliser, , bih ozbiljno razmislio o ovako necemu. Drugo, sada nakon sto sam zaokruzio sva 4 japanska proizvodjaca, moram reci da mi je Kawasaki najvise u srcu, ali ne mogu tacno opisati zbog cega. Nemaju najbolji finish, nisu najpouzdaniji proizvodjac al opet nekako su mi najdrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8341 Napisano Novembar 18 Drug član, 2831 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ~ 1000 evra više od emtejca je skroz korektno. Imaće on svoju klijentelu sigurno. Malo nostalgija, malo nepoverenje u kineze itd. Ali tek kada bude bilo moguće da se proba - moći ćemo da nešto realno komentarišemo. Ovako mrka kapa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 18 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Poveo sam diskusiju sa nekim mehanicarem koji bas ne voli kawasaki i priupitam ga kakva je situacija danas sa kvalitetom japanaca i kako bi ih rangirao danas: At the moment (2025) it is Yamaha who builds their bikes far superior to the other Japanese bike manufacturers. Close behind Yamaha Suzuki takes second place and then Honda disappointingly comes at third place, then there is a pause, again a pause, again a pause, again a pause and then Kawasaki takes the absolute last place in this Japanese quality and reliability quest. There was a time indeed that Honda was absolute the best in quality, no doubts about that, but that'long ago, like at least 30 years ago counting from 2025. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2893 Napisano Novembar 18 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1007 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Tumbe je napisao: Andrejka, imaće ovo ciljnu grupu, i to da ne poveruješ. 6.500 za osnovni model je super cena. Nov model, 2 cilindra, 45ks, vozi se sa A2..... Slažem se da nije baš za neku off upotrebu, ali za prevesti se livadom do reke, otići na kampovanje, vozikanje po seoskim makadamima će biti i više nego OK. Za grad, mršav za provlačenje, ima snage, može i za posao i za izlazak i za pijac... Mislim ovo navodim iz mog ugla gledanja, da je ovo višenamenski motocikl koji može naći put do mnogih garaža... To sve stoji - ja od početka pričam samo o tome da ima dosta nelogičnosti (čime sam razočaran jer sam čekao ovaj motor za sebe uz još par modela). Dali su motor sa svim kompromisima off road motora - bez prednosti. Sve navedeno može da radi Honda NX 500 (i više od toga kod nekog tipa @Blackened) ali nema kompromise u vidu 21 točka i unutrašnjih guma. Nije pravljena za teži off ali evo vam 19 i tubeless (pritom ima punu A2 snagu). Ovi stavili unutrašnje gume, 21" napred (što nije problem samo po sebi, ima ih i moj motor), i onda ga spustili na klirens redovnog motora i stavili 17 nazad (što opet nije problem samo po sebi ali pobija prve dve stvari). Prodavaće se naravno, prodaje se sve i svašta u današnje vreme, nego računam da ovde ipak gledamo iz ugla entuzijasta. Za mene lično je izgubljen u sredini, s jedne strane NX500 i F450GS, sa druge 450MT i 390 Adventure (i nadam se Tuareg 457). Mislim da će svako ko zna šta hoće od motora da ga preskoči iz tog razloga Promenio Novembar 18 član andrej. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 18 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ocekivao nista spektakularno jer koliko znam, Kawasaki nikada i nije imao spektakularan offroad motocikl niti je nesto znacajno postigao u takmicenjima tipa Pariz-Dakar itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2880 Napisano Novembar 18 (promenjeno) Andragog, 5459 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Skupli je 297eura od MT450., (proćiće jesenja akcija). Prodavace se to samo tako. Promenio Novembar 18 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21381 Napisano Novembar 18 Integrisan, 6667 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je prednost onog TFT na SE verziji od LCD osim izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8341 Napisano Novembar 18 Drug član, 2831 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Šta je beše sve razlika između SE i osnovnog modela ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2893 Napisano Novembar 18 BJB Maxi Scooter Club, 1007 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Tabla, skid plate, štitnici ručki, LED žmigavci, povišeni vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8341 Napisano Novembar 18 Drug član, 2831 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je sve ? Ništa suštinski ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...