Gile 2230 Napisano Octobar 20 Drug član, 993 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Moja jakna, dobio je na poklon od burazera, njemu je mala, stigla iz USA ali nije mu odgovarala, meni je dobra, samo ne volim ovaj kroj sportskih jakni gde mi je kratak deo koji ide preko ledja, zato je nikada nisam nosio. Kao nova. Za forum 10 evra dole od cena na KP. Alpinestars mesh jakna - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Jakna prakticno nova, obucena svega par puta, donesena pre desetak godna iz Amerike. Mesh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2230 Napisano Octobar 20 Drug član, 993 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Gile je napisao: Moja jakna, dobio je na poklon od burazera, njemu je mala, stigla iz USA ali nije mu odgovarala, meni je dobra, samo ne volim ovaj kroj sportskih jakni gde mi je kratak deo koji ide preko ledja, zato je nikada nisam nosio. Kao nova. Za forum 10 evra dole od cena na KP. Alpinestars mesh jakna - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Jakna prakticno nova, obucena svega par puta, donesena pre desetak godna iz Amerike. Mesh... Sva lova ide batu za polaganje za A kategoriju, posto se vec dve godine premislja hoce-nece, da dobije mali stimulans i prelomi konacno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2230 Napisano Octobar 26 Drug član, 993 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan 80 evra. Vrhunska jakna, prakticno nova. Jos samo jedan komad na stanju. Ne propustite ovu savrsenu priliku da obradujete sebe ili svoje voljeno stvorenje, sa ovom jaknom direkt iz Velenje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...