Vuleta 906 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 888 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kupio bi motor najmanje 25 godina star, pozeljno i vise. Da nema direktno ubrizgavanje, ni slucajno abs i druge moderne sisteme, migavci da budu žuti, a far kockast sa H4 sijalicom. Po mogucstvu 4 cilidra, ali bi uzeo u razmatranje i manje, ako je bas dobro stanje. Tipa diversion,cb750,inazuma,bandit, gsxf, cbr1000f,zr7s,fazer,paneuropean,rf900 pa tek onda tdm,deauville,transalp,kle isl. Cena do 2.000 evra. Sve motore sa oglasa znam, neke sam i gledao, a bolje da nisam. Ne zurim, mogu da kupim sutra ili za 6 meseci... Promenio pre 12 sati član Vuleta 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 1000 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Imam za tebe nešto... 2 cilindra, V twin, kardan. 1982 godište Nije najsjanije stanje, ali nije ni lomina. Jeftin je, a uz malo ljubavi može da bude odlična mašina. Promenio pre 17 sati član House 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 906 Napisano pre 17 sati Drug član, 888 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali ako je rec o motoru sto mi je Skittles predlozio na pp, nije to za mene, trazimo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 1000 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 345 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro isti, moj je malo bolji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 4017 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 5107 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vuleta said: Dakle, kupio bi motor najmanje 25 godina star, pozeljno i vise. Da nema direktno ubrizgavanje, ni slucajno abs i druge moderne sisteme, migavci da budu žuti, a far kockast sa H4 sijalicom. Kawa GPZ 1000 RX, 1986? Oko 45.000km + još jedan bike u delovima, nije registrovan. Drugar ima, mogu da pitam da li bi prodao ako te zanima i ako si voljan da raduckaš preko zime.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 906 Napisano pre 13 sati Drug član, 888 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @MoToM veliko hvala, ali nije mi taj model zanimljiv. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13477 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 3054 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15271 Napisano pre 11 sati Integrisan, 8064 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Vuleta said: Dakle, kupio bi motor najmanje 25 godina star, pozeljno i vise. Da nema direktno ubrizgavanje, ni slucajno abs i druge moderne sisteme, migavci da budu žuti, a far kockast sa H4 sijalicom. Po mogucstvu 4 cilidra, ali bi uzeo u razmatranje i manje, ako je bas dobro stanje. Tipa diversion,cb750,inazuma,bandit, gsxf, cbr1000f,zr7s,fazer,paneuropean,rf900 pa tek onda tdm,deauville,transalp,kle isl. Cena do 2.000 evra. Sve motore sa oglasa znam, neke sam i gledao, a bolje da nisam. Ne zurim, mogu da kupim sutra ili za 6 meseci... Znam da gde ima CBR1000F kao čaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 906 Napisano pre 11 sati Drug član, 888 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ce da me kosta ta informacija? Platim klopu "Kod zeta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3789 Napisano pre 9 sati Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn@Atorn, CBF te čeka, merkam neku frezu opet :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6987 Napisano pre 8 sati (promenjeno) čeka dobru titulu, 1379 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan VF 750 Sabre, 1984, jedna cela, druga u delovima? Promenio pre 8 sati član Nimmin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 906 Napisano pre 8 sati Drug član, 888 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala, ali ne bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8492 Napisano pre 36 minuta Drug član, 3447 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj malo... ZRX1200... Trepno ne bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...