Bojan_Jgd 1506 Napisano pre 23 sati Drug član, 1250 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Da. Oseti se da je tvrđi. Opet kažem, krivo mi je što nisam probao fabriku.....ali možda uskoro budem u prilici. Nikako da se uklopimo da se provozamo zajedno V i ja da vidim kako će se ponašati. Inače razumem sve argumente protiv Stroma ovako teoretski ali činjenica da se prodaje i dalje i da ga ljudi vole govori u prilog tome da ima šta da ponudi vozaču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2035 Napisano pre 23 sati Drug član, 1377 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ga blatio dok nisam seo i provozao i video da je vecina recenog preuvelicavanje ili jednostavno ti vozaci i ja nismo na istom nivou, misleci na to da su mnogo iskusniji i bolji vozaci i primete stvari koje cu ja mozda tek primetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26111 Napisano pre 23 sati Integrisan, 10646 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da popustimo opruge obostrano za jos 20/30% P.S. Opet sam Bojanu kucnuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8179 Napisano pre 23 sati Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Rider000 je napisao: Prevalili ljudi tolike kilometre sa stromovima tek sad kapiram da je to zato sto nema kocnice pa nisu mogli da se zaustave Ma samo sam cekao Znas , prevalili ljudi tolike kilometre i sa MZ-cima , koji imaju dobose pozadi i jedan disk... Da vidis samo koliko ih ima koji su prevalili tolike kilometre sa ficama i sa stojadinima... Evo, da pitas mog dedu, njemu apn4 ima sve sto mu treba ! On bi sutra seo na njega i dosao kod mene u BG. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1506 Napisano pre 23 sati Drug član, 1250 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Mislim da je ovo poslednje što si kucnuo i najbolje ilustruje da svi tražimo različito u motorima Inače šta ti planiraš posle ovoga što sada voziš? Videh negde da bi menjao? Nekako mi se čini da posle toga ide samo peMzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8179 Napisano pre 22 sati Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bojan_Jgd je napisao: @Darko Mihajlovic Inače šta ti planiraš posle ovoga što sada voziš? Videh negde da bi menjao? Nekako mi se čini da posle toga ide samo peMzija Brateee , evo , veruj mi da sam mislio da ce biti lakse ...ali , ne znam , evo, tolike price i sa drugarima i ovako ...tesko je , iz vise razloga... Hocu da se zadrzim u tu kategoriju, koja izgleda polako odumire , sport turing ... E sad , ne prijaju mi nikako visoki motori , poput tenere , afrike , tracera itd itd .. Na sajmu sam stao pored one kawe 1000sx , kao da sam stao pored bajsa...zena gleda ono zadnje sediste - ono gleda nju... Trepcu RT je logican izbor , ali me nervira boxer agregat , mislim da to ne mogu da svarim , ne znam... K1600 kao jedini logican izbor , samo mislim da sam mozda jos malo mlad za taj motor , jer to je bas peMzija... Ili !! Ili da prihvatim da cu s konja na magarca , pa ispocetka... Realno je da ni jedan razuman razlog nemam da prodam motor , to sam naglas razmisljao , jer kawa kod mene evo , cetvrta sezona .. a ja sam taj ...promeni posle par sezona , kad sve sredi , kad sve dovede do tip top stanje , i kad nemam vise sta da cackam smori me motor i menjam... Vidis li cime se bavim? Jurim poklopce top kejsa u boju motora .. Dakle , ili downgrade , ili rana peMzija , ili da zazmurim , zapusim usi i sednem na RT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15272 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8064 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što ga ne bi vozio 100.000km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8179 Napisano pre 22 sati Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Što ga ne bi vozio 100.000km? Pa veruj mi da ne umem da ti dam razuman odgovor... Samo je ono, hocu da promenim nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20941 Napisano pre 22 sati Integrisan, 6471 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo sedeo na RT1250 kod Tumbeta. Svidja mi se udobnost i kako mi stoji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8179 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: Ja sam samo sedeo na RT1250 kod Tumbeta. Svidja mi se udobnost i kako mi stoji I tu je kraj... Da si ga upalio , razocarao bi se Promenio pre 22 sati član Darko Mihajlovic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20941 Napisano pre 22 sati Integrisan, 6471 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam se prilike vozati sa njim, zvucao mi je totalno ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11924 Napisano pre 22 sati Drug član, 2153 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Imao sam se prilike vozati sa njim, zvucao mi je totalno ok Trebao si da izvadis čepove iz ušiju.. Mada Tumbe je nameran da prodaje RT, verovatno je ovo reklama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20941 Napisano pre 21 sati Integrisan, 6471 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, ProMaster said: Trebao si da izvadis čepove iz ušiju.. Mada Tumbe je nameran da prodaje RT, verovatno je ovo reklama.. Slabo ja nosim te stvari za matore ljude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 879 Napisano pre 21 sati (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 713 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan opet tema ide van sebe neko tu me savetovao sta je i kako trebalo da napisem,hvala mu,ali napisao sam. dao motore kao primer,i trejsera kao neki max max cene. CENE. i opet me pita ma jel moguce da ti ne trebaju bolje kocnice i vesanje. sa sve uzvicnicima ! i upitnicima ? i zasto nisam rekao koliki je budzet. pa jesam. citaj. da,ne trebaju mi bolje kocnice i vesanje jer su van budzeta,koji sam naveo u PRVOM postu teme. neko pominje da mu je dedi dovoljan apn4 . evo meni dovoljan strom,i;i versis,itd...i previse. vozim matori er5 nit snage nit kocnica nit vesanja .valjda je strom nekakav upgrade nadam se. ili da spremim 25 hiljada da zadovoljim necije misljenje sta su kocnice i vesanje ? o jbt Promenio pre 21 sati član brankoXM 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8179 Napisano pre 21 sati Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa , na forumu si , i pitao si... Jesi mislio da ce svi clanovi foruma da napisu odgovor kakav bi ti zeleo da cujes ? Naravno da ne .. Tema ide , bas kao i sve moguce na forumu , malo off , malo sprdnja , malo cinjenice .. A i sta te cese uvo u kom smeru ide tema , ti si vec odlucio sta ces i pre no sto si postavio temu , pa ti ja iz srca kazem : u zdravlju terao !!! ( darko left group ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1993 Napisano pre 21 sati Drug član, 2952 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od tri pomenuta modela strom nije najbolji ali je najuniverzalniji. Ima Vesys prednosti dok ne sednu dvoje na duži put.Ovako za jednog bez tereta je zabavniji i povozniji i bolje koči Ima i Tracer prednosti dok ne sednu dvoje i dok se ne uhvatiš za novčanik dok ga ne čiješ.... Strom je udoban kad je natovaren čak i više nego mnogi više klase od njega.Slabo koči nije baš kako ide tako i koči i može da se poboljša crevima i dobrim pločicama.Ogibljenje slabo iam neko štelovanje ali kao i na svim ostalima treba znati personalizovati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1506 Napisano pre 21 sati Drug član, 1250 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Možda sada tema ode u pravcu "da li pancirna creva poboljšavaju kočenje na Stromu?". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 457 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Brateee , evo , veruj mi da sam mislio da ce biti lakse ...ali , ne znam , evo, tolike price i sa drugarima i ovako ...tesko je , iz vise razloga... Hocu da se zadrzim u tu kategoriju, koja izgleda polako odumire , sport turing ... E sad , ne prijaju mi nikako visoki motori , poput tenere , afrike , tracera itd itd .. Na sajmu sam stao pored one kawe 1000sx , kao da sam stao pored bajsa...zena gleda ono zadnje sediste - ono gleda nju... Trepcu RT je logican izbor , ali me nervira boxer agregat , mislim da to ne mogu da svarim , ne znam... K1600 kao jedini logican izbor , samo mislim da sam mozda jos malo mlad za taj motor , jer to je bas peMzija... Ili !! Ili da prihvatim da cu s konja na magarca , pa ispocetka... Realno je da ni jedan razuman razlog nemam da prodam motor , to sam naglas razmisljao , jer kawa kod mene evo , cetvrta sezona .. a ja sam taj ...promeni posle par sezona , kad sve sredi , kad sve dovede do tip top stanje , i kad nemam vise sta da cackam smori me motor i menjam... Vidis li cime se bavim? Jurim poklopce top kejsa u boju motora .. Dakle , ili downgrade , ili rana peMzija , ili da zazmurim , zapusim usi i sednem na RT Isto sam imao mišljenje kad sam ga uzeo! Jbt sa SV na RT propast. Prve vožnje tiho razočarenje. Zvuk ko fen, težak ko tuč, daš gasa on se zaljulja levo desno, bruka. Onda odem na venac pa po krivinama, ja levo on desno, ja desno on levo rek’o šta je ovo!!! I polako korak po korak počeh se sjedinjavati sa tim motorom, on ima svoj način vožnje i to mora da se navikneš, a kad se navikneš e onda ide no limit. Sad posle dve godine ne bih ga menjao ni za šta, sem za mlađeg brata. To kako se voze ovi motori je melodija. Malo bolji zvuk sam dobio sa Akrapom i to je sasvim dovoljno za moje apetite. Ono što si rekao za krivine sa GS isto je i ovde, nisam vozio motor da se lakše obara od RT-a po krivinama. Tako da priče o penziji nisu ni malo realne jer ćeš sa RT-om biti uvek na čelu kolone jer će drugi da se pate da te stignu! PS. Drg oprosti što pišem u ovoj temi, ja sam za stroma svim srcem jer mi je taj motor jako drag. Do duše vozio sam SV varijantu i ostao mi je u lepoj uspomeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15272 Napisano pre 21 sati Integrisan, 8064 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi na R1250RS... Mogao da se razmaziš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3714 Napisano pre 20 sati Drug član, 1789 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je BMW K1600 peMzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11924 Napisano pre 20 sati Drug član, 2153 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stigao beNvejaš ljudi... Achtung achtung !!!!!! Džim, ja im pričam da kupe F800 ili 900, oni ne slušaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3714 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 1789 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se malo kasnim,leopard tange su bile na sušenju...U redu je ,možete sesti sad. Elem,slobodno uzmi f800 ili 900 neće te zajebavati da si u sekti ,nas ne računaju (hvala bogu) u prave gej esovce ,obzirom na Kinesko poreklo..Ali se čuvaj u tom slučaju vlasnika Kineza Promenio pre 19 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7657 Napisano pre 19 sati Drug član, 2179 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Ali se čuvaj u tom slučaju vlasnika Kineza Zvali ste me 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3714 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 1789 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Stekao sam utisak da se strom lako prodaje kao polovan,ako ti ne legne prodaj ,zameni..S'njim ces se najmanje zeznuti ako vam veza ne bude funkcionisala. Promenio pre 19 sati član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 879 Napisano pre 19 sati MK SO Zandarmerije, 713 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 'ce legne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...