Blagoja_5 3 Napisano pre 1 sat U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam Aleksa iz Beograda i mislim da je vreme da prestanem da samo pratim iz senke zbog svoje stidljivosti. Novopečeni vozač od prošle godine. Radujem se budućim prilikama za druženje, upoznavanje i deljenje iskustva (tačnije više upijanje znanja iskusnijih kolega). Posebno će mi biti drago da se pridružim i humanitarnim okupljanjima da pružim podršku i dam svoj doprinos! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 860 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Aleksa. Preporučujem komplet opremu, kurs bezbedne vožnje a onda uživanje. Želim ti puno bezbednih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 75 Napisano pre 1 sat U prolazu, 13 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...