paavv222 2 Napisano Septembar 10 U prolazu, 22 postova Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u ponedeljak bi isao do Vrsca da pogledam ovaj Cbr600rr sa oglasa, pa me zanima ako neko zna motor ili je tu u blizini da mi kaze kakav je i sta jer imam put od 320km do tamo, 2008 sa 31.000km i ovako pristojno izgleda, hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 979 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Je li nekome poznat motor? Informisanje pre kupovine. Имаш тему на форуму баш за таква питања, види тамо можда је већ неко нешто и писао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 34 Napisano Septembar 11 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR600RR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju na to kako je budzen nosac auspuha i na crnu siroku traku koja drzi desnu plastiku za rezervoar. Moguce da su polomljene zabice pa ne stoji lepo, ali za ovu cenu to je neprihvatljivo. Sa nalepnicama i bojom se neko igrao i po meni je za zaobici. Za 5500 EUR ima u Bavanistu kod prodavca koji je hvaljen (ako se dobro secam, ali istrazi za svaki slucaj) i koji izgleda pristojno na slikama. Promenio Septembar 11 član Mitar014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paavv222 2 Napisano Septembar 11 U prolazu, 22 postova Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @dule2812 Hvala kolega, pogledacu bas ako mogu da pronadjem neki info jos. @Mitar014 Pa i meni je to sumnjivo, okej kao daje fabricki auspuh uz motor i to sve, ali ove plastike mi se ne svidjaju bas, nesto je tu radjeno, to me najvise i odvlaci od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar014 34 Napisano Septembar 11 U prolazu, 53 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR600RR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vecina R-ova starih skoro 20 godina je palo (makar u mestu) i plastike su radjene, ali na ovom nisu bas najsrecnije odradjene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...