Jeca 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Trazim motor do 600 kubika i treba mi mala pomoc..Trenutno u opiciji CBR 600 F2,F3 i ZX6R ali svaka sugestija je dobro dosla! Godista od '94 do '99 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerej 17 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 41 postova Motocikl: zx9r, zxr750 Prijavi odgovor kao problematičan zx6r je zakon. Neces se prevariti... ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim dilemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno,nije mi jasno zasto se toliko mislis HONDA.......... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno,nije mi jasno zasto se toliko mislis HONDA.......... ;D ;D ;D ;D Nije premisljanje u pitanju vec losa ponuda, znas li nekoga ko prodaje nesto od ponudjenih motora a da je u Ok stanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Februar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje naš banezx9r, izvrsnu Hondu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje naš banezx9r, izvrsnu Hondu! Znam, to je extra motor ali je mladji od onoga sto ja trazim i RR je.. A nebi da prodam auto da bi kupila motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Februar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Njegov motor je toliko dobar da bi se vredelo žrtvovati...uostalom ne kupuje se takav motor svaki dan Srećno sa kupovinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz.postovanje svim NINJA-ma (cak i sin moje devojke je vozi) ali ne zovu dzabe HONDU "kraljicom" motora!znaci HONDA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Honda je kraljica,F2 ti se pravio do 1994,od 1995 ti ide f3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Oglasi? http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14220.0 http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=20233.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano Februar 16, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja nudim Hondu CBR 600 f2, 1995., super stanje, masina je stvarno jako dobra, registrovan je do jula...a cena je samo 2600evra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 17, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ima Siki ZX6R 1999 za 3400e motor bez ulaganja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u nedelju ovu CBR 600 F3 1998 i nije izgledala lose, mada je nisam posebno zagledao jer sam isao da gledam Africu Twin. www.moto-berza.com/ponuda.php?prikaziplac=14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ima Siki ZX6R 1999 za 3400e motor bez ulaganja uh kad vidim zeleno odmah mi nije dobro. jeco ja glasam za kawu ali najbolje uzeti onaj koji je u boljem stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeca 0 Napisano Februar 19, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600 RR Prijavi odgovor kao problematičan ima Siki ZX6R 1999 za 3400e motor bez ulaganja uh kad vidim zeleno odmah mi nije dobro. jeco ja glasam za kawu ali najbolje uzeti onaj koji je u boljem stanju. Hvala Rašo moraću da kupim KAWU kad Čubra neće da mi proda njegovog CBR-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan evo pravog motora za tebe http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22667.0 vozi se kao sesto,ide kao 1000 a ima 800ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 20, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Rašo moraću da kupim KAWU kad Čubra neće da mi proda njegovog CBR-a sram ga bilo. i to mi je neki drug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...