grafigo 3801 Napisano pre 13 sati Drug član, 933 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Super, bas mi je drago da ti se svideo i u voznji. Taj vizir je veci vizir. Manji je onaj sto je na prethodnom modelu, tj ima ga i na V650. A reci, kako ti izgleda u odnosu na V650? Veze nemaju jedan sa drugim, je l da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan007 57 Napisano pre 13 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Södertälje, Sweden / Beška (Indjija) Srbija Motocikl: Kawasaki Versys 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno davno sam prodao versysa, ali ovo je, mislim da ne moze da se poredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 588 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 509 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, motor je prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8753 Napisano pre 11 sati Drug član, 1835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova makina! Kada me drugari pitaju šta je sledeće moj odgovor je - samo noviji Versys. Meni je ovaj motor baš legao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...