GhostMile 4614 Napisano Februar 15, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesam brate, razmisljao sam.Ali su mi 250-ice zanimljive iz razloga, * ne razvijaju ogromne brzine(svaki 600rr ili 1000 bi morao do kraja da cepam, da vidim koliko ide a ovaj 250 mi je sasvim dovoljan) *strava zvuk, skoro identican kao i na 600. *stariji dizajn+++++sto ja mnogo volim stvarno Pa koji si probao? Zasto ne taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da cu probati ninju 250R(novu), DRZ400SM i ili dominatora ili dr.big i ekipu..... Ajde ko mi daje ninju 2-3 kruga da probam....Castim suvo meso ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan ninja 250,ako te interesuje,mogao bih da iscimam jednog tipa u Madjarskoj,da vidim da li jos prodaje,jesenas mi je nudio taj motor.Javi se ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ima jedna fzr 500 u sapcu...to bi mogao da ti bude zanimljiv motor jer je onako starijeg tipa http://www.mgmotors.biz/modeli/prikazi.php?category_id=40&parent_id=36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ima jedna fzr 500 u sapcu...to bi mogao da ti bude zanimljiv motor jer je onako starijeg tipa http://www.mgmotors.biz/modeli/prikazi.php?category_id=40&parent_id=36 ja mu ne bih preporucio to NIKAKO! taj je motor pravljen za neka dalekoistocna trzista. i kod nas nema delova za to! jedan majstor, kada sam se raspitavao za sebe u vezi ovog motora, mi je rekao da je trazio neki deo za njega pola godine i bilo je nemoguce naci ga. na kraju je ovaj uvezao jos jednog fzr-a iz nemacke samo da bi uzeo to... svi ti od 500 , 400 i 250ccm sa 4 cilindra lose stoje sa delovima kod nas. mada u poslednje vreme se pojavilo sve vise ZXR400-tki i po neka cbr400-tka, ali i dalje nema delova kao za neke modele koji su vec dugo kod nas... prijateljski savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja sam prodao moju Ninju a po tvojim željama mislim da bi ti extra legla, a bio je maltene nov iako je bio stari tip a zvuk extra . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima mozda neki GSXR ili neki Falco, ne znam ni ja sta vec za sta smatrate da bi mi barem "malkice" odgovaralo sto se tice visine...Znaci neki ovako veci malo, tipa vfr-a .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 18, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan XT660-R bi baš legn'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hah jel da ? ;D Dosadan mi je, hocu zvuk da prsti na sve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Februar 18, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan DA MUVAŠ RIBE TORIZMAJ,A? Iskren savet,ne zaluđuj se mnogo,nisi ti na motoru sto godina pa da sa xt125 skočiš na jedan falco,gixer ili vfr. Uzmi tu nindžu 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam pojma, mali je to motor za ove visine...Zato ja i preplicem i zaplicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 18, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima mozda neki GSXR ili neki Falco, ne znam ni ja sta vec za sta smatrate da bi mi barem "malkice" odgovaralo sto se tice visine...Znaci neki ovako veci malo, tipa vfr-a .... auu od nindze 250 stigao do VFR-a i Gixera. polako bre Vanja ... nadji neki gs 500 na prolece,sedi na njega, pa vidi jel ti lepo cuci. sa nekim aftermarket auspuhom ima, kako si ti rekao, da zvuk prsti na sve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Heh pa lepsi mi je gs od gpz-a...A bandit 650 i gs500, jel velika razlika npr. izmedju "njih dvojice" ;D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 18, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Heh pa lepsi mi je gs od gpz-a...A bandit 650 i gs500, jel velika razlika npr. izmedju "njih dvojice" ;D ? nemoj da mi vredjas motor! znas mali ;D ;D! pa velika ti je razlika. registracija je skuplja za bandita, bandit vise trosi,tezi je bandit itd... a i ako ne planiras da uzmes onaj noviji ne bih ti licno preporucio bandita! bolje ti je gs-a onda da uzmes. a i nisi rekao, kolikom kintom bi raspolagao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Februar 18, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan auu od nindze 250 stigao do VFR-a i Gixera. polako bre Vanja e do k.... sad će i do hayabuse da dođe jel tako zeljo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1354 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Heh pa lepsi mi je gs od gpz-a...A bandit 650 i gs500, jel velika razlika npr. izmedju "njih dvojice" ;D ? nemoj da mi vredjas motor! znas mali ;D ;D! pa velika ti je razlika. registracija je skuplja za bandita, bandit vise trosi,tezi je bandit itd... a i ako ne planiras da uzmes onaj noviji ne bih ti licno preporucio bandita! bolje ti je gs-a onda da uzmes. a i nisi rekao, kolikom kintom bi raspolagao?? A sto mu ne rece da bandit ima 4 cilindra i da se cuje exstra bas kako on voli, uzmi bre neki od 600 kubika i samo da picis, kad mozes da vozis caletov XT 660 onda mozes i sportaka od 600. Decko ima iskustva, a ja tvrdim da bandit 600 nije nista startniji od xt 660 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo do 4, 4-5 soma....Gledao sam u oglasima gs i bandit(ove)xD, pa ne bi uzeo sada neki novi, uzeo bi tako 2002.+...Slicne su im cene, a kad bi to sklonio sa strane onda bi pored visine, udobnosti i zvuk, e tu meni banditos pobedjuje Nemoj Ivane brate da se ljutis, lep je i gpz ali mi se vise svidja samo jedan far napred pa zato je meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 19, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo do 4, 4-5 soma....Gledao sam u oglasima gs i bandit(ove)xD, pa ne bi uzeo sada neki novi, uzeo bi tako 2002.+...Slicne su im cene, a kad bi to sklonio sa strane onda bi pored visine, udobnosti i zvuk, e tu meni banditos pobedjuje Nemoj Ivane brate da se ljutis, lep je i gpz ali mi se vise svidja samo jedan far napred pa zato je meni aaaa, pa tako reci! ja mislio da ces ici na neku varijantu do 2,5k eureja. ma onda mozes da biras sta ces! ma onda uzimaj bandita i uzivaj. al' pazi se murije, nisi ti jos ni blizu punoletstva :D ma opusteno, kavka ljutnja, mislim bzvz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok ne probas/cujes, sad verovatno neznas sta ces, vidi od nekog probaj i sve ce ti se samo kasti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan DA MUVAŠ RIBE TORIZMAJ,A? Iskren savet,ne zaluđuj se mnogo,nisi ti na motoru sto godina pa da sa xt125 skočiš na jedan falco,gixer ili vfr. Uzmi tu nindžu 250. Ja sam sa Cagive Mito na R6 presao i mislim da vozim sasvim solidno...Ko ne veruje moze da proba da me prati malo oko Avale da vidi da li mi je legla ili nije i da li mi je jaka, i da li kace fuzasteri po krivinama...(NE PROZIVAM NIKOG NA TRKANJE NEGO DA VIDI DA JE I TO MOGUCE) za par meseci sam presao oko 6000km bez ikakvih problema... Mamak ima Xt 125 vozi XT 660 sa vremena na vreme,ako je pametan moze i busu da vozi!!! Znaci i dalje stojim da bi tebi legla XT 660 SM kao budali samar...Probaj veruj mi..Ja sam tim motorom odusevljen...A tek zvuk sa dva Akrapa...Veoma zanimljiv motor... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cekaj ja se pitam jel nas neko zajebava ovde....covek prvo trazi nesto od 250ccm sa starijim dizajnom,naravno svi pomislimo da su neke manje pare u pitanju i onda pocne da se raspituje za motore od 1000ccm oko 5k......jel uopste ti planiras da kupis motor ili zajebavas ljude.....evo ima moja rsv za 5k...cuje se da ne moze glasnije,ide kao djavo i nije 2T ali je dva cilindra kao i falco za koji si pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Necu nema 4 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Februar 19, 2009 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan DA MUVAŠ RIBE TORIZMAJ,A? Iskren savet,ne zaluđuj se mnogo,nisi ti na motoru sto godina pa da sa xt125 skočiš na jedan falco,gixer ili vfr. Uzmi tu nindžu 250. Ja sam sa Cagive Mito na R6 presao i mislim da vozim sasvim solidno...Ko ne veruje moze da proba da me prati malo oko Avale da vidi da li mi je legla ili nije i da li mi je jaka, i da li kace fuzasteri po krivinama...(NE PROZIVAM NIKOG NA TRKANJE NEGO DA VIDI DA JE I TO MOGUCE) za par meseci sam presao oko 6000km bez ikakvih problema... Mamak ima Xt 125 vozi XT 660 sa vremena na vreme,ako je pametan moze i busu da vozi!!! Znaci i dalje stojim da bi tebi legla XT 660 SM kao budali samar...Probaj veruj mi..Ja sam tim motorom odusevljen...A tek zvuk sa dva Akrapa...Veoma zanimljiv motor... pozdrav Svaka čast,ali ne kapiram kako možeš da se vodiš tom logikom "ako sam ja uspešno prošao kroz to,aj da preporučim svima". Meni je,jednostavno,nenormalno da neko sa 18. godina vozi jednu životinju kao što je falco ili gsxr,isključivo iz iskustvenih razloga,i niko ne može da me ubedi da ovaj momak ima iskustva za tako nešto,jer planira da kupi svog drugi motor u životu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho Pa sta onda po tebi da uzmem kao drugi motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,ali ne kapiram kako možeš da se vodiš tom logikom "ako sam ja uspešno prošao kroz to,aj da preporučim svima". Meni je,jednostavno,nenormalno da neko sa 18. godina vozi jednu životinju kao što je falco ili gsxr,isključivo iz iskustvenih razloga,i niko ne može da me ubedi da ovaj momak ima iskustva za tako nešto,jer planira da kupi svog drugi motor u životu. Ako nisi video ponovicu...Preporucio sam mu XT660 SM najiskrenije...To mu ne bi bilo jako sigurno... A po meni je sve u glavi, tako da moze da vozi sta god hoce ako je normalan u mozgu i ako shvata sta ima izmedju nogu(MISLIM NA MOTOR).... Naravno da ce vece iskustvo steci ako ide postepeno jer nije lud onaj ko je izmislio klase... Ali evo ja sam za 18 dobio R6 i bez problema sam je savladao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...