MilosGlavcic 28 Napisano Utorak u 07:13 U prolazu, 47 postova Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri, oko 4 og avgusta idem u Crnu Goru, tačnije u Sutomore na letovanje, naravno prvi put motorom na more, pa bih da čujem predlog oko:-kojim putem ići do tamo,-šta obići uz put,-gde obratiti pažnju na puteve,-gde stati za dobru klopu i pogled,-gde sipati gorivo u Crnoj Gori I naravno nijedan Bajker ne voli auto puteve pa ni ja, maksimalno bi ih izbegavao... Pošto mi je prvo duže putovanjena šta da obratim pažnju pre polaska, i šta da ponesem od opreme za svaki slučaj...(imam prenosivi kompresor i set za krpljenje gume koji ću poneti) U Crnoj Gori mi je za sad u planu obići Durmitor i Kotor motoromŠta još obići u Crnoj Gori ili usputПослато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1969 Napisano Utorak u 08:46 BJB Maxi Scooter Club, 787 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao odakle si ja idem za vikend do Durmitora, evo koju rutu sam izabrao za odlazak (deo od BG-a). Ništa autoput. Pritisak u gumama, ulje, antifriz, od opreme to što si naveo + neki najosnovniji alat i KIŠNO ODELO. Srećan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 28 Napisano Utorak u 09:08 U prolazu, 47 postova Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao odakle si ja idem za vikend do Durmitora, evo koju rutu sam izabrao za odlazak (deo od BG-a). Ništa autoput. Pritisak u gumama, ulje, antifriz, od opreme to što si naveo + neki najosnovniji alat i KIŠNO ODELO. Srećan put Šteta neću moći da ti se pridružim zato što ne stižem za vikend, e da nisam napisao iz Kraljeva samПослато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 239 Napisano Utorak u 09:45 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog bi bio Kraljevo-Raska-Novi Pazar-Rozaje-Berane-Jelovica-Kolasin-kanjon Morace-PG-Cetinje-more.Meni licno neuporedivo lepse za voznju od puta preko Zlatibora Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 872 Napisano Utorak u 10:00 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MilosGlavcic said: Pozdrav Bajkeri, oko 4 og avgusta idem u Crnu Goru, tačnije u Sutomore na letovanje, naravno prvi put motorom na more, pa bih da čujem predlog oko: -kojim putem ići do tamo, -šta obići uz put, ... Prošle godine sam bio blizu Budve i iz te "baze" sam obilazio CG, pre svega obalu, od Ade Bojane do Herceg Novog, ali i Lovćen, Durmitor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1600 Napisano Utorak u 12:19 (promenjeno) Drug član, 2049 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da uživaš u svakom kilometru i imaš vremena... Kraljevo-Raska pa preko Golije- Duga poljana- Sjenica- Nova Varoš- Prijepolje- Granicni prelaz Jabuka- Pljevlja-Zabljak ( Durmitor ako možeš obidji) I spavaj na Zabljaku. Zabljak-Savnik-Nikšić- pa prema Trebinju i onda levo pre granice levo do bokokotorskog zaliva. Onda sve uz more do Sutomora. Imaš varijantu ako voziš Durmitor onda na Plužine pa Nikšić. Ako hoces malo brže od Nikšica idi do Podgorice pa dalje. Prva varijanta moze i u danu ali ima bas dosta da se vozi. Svaki put kad sam išao do Trebinja ili Herceg Novog sam sve ovo prelazio u jednom danu ali ti do Sutomora imaš još da se voziš pa zato savetujem 2 dana. Promenio Utorak u 12:21 član bopk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...