DankoZloporubovic 5 Napisano pre 5 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bez njega trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Godinama se nisam učlanio na neki forum, tako da sam se baš prijatno oduševio komunikacijom ovde na forumu, i vraća me u stare dane korišćenja foruma. Dakle, ja sam Danko (Beograd), web developer, sada u potrazi za dobrom auto školom i prvim koracima na motoru u svojoj 36. godini. A čitajući forum čini mi se da sam već i pronašao. Živi bili! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8142 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 6341 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nisi mogao da "ubodeš" Dobrodošao na ove stranice! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13030 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 2977 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8327 Napisano pre 1 sat Drug član, 3391 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DankoZloporubovic said: Pozdrav ljudi! Godinama se nisam učlanio na neki forum, tako da sam se baš prijatno oduševio komunikacijom ovde na forumu, i vraća me u stare dane korišćenja foruma. Dakle, ja sam Danko (Beograd), web developer, sada u potrazi za dobrom auto školom i prvim koracima na motoru u svojoj 36. godini. A čitajući forum čini mi se da sam već i pronašao. Živi bili! Ne traži dalje. Auto škola kod @jasminko VIR NBGD, starijeg burazera smo upravo tamo upisali Takođe tvoj kolega po tastaturi, i takođe nikad do sad zainteresovan, i mene je iznenadio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 533 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @DankoZloporubovic Dobrodošao Hajde nešto o sebi u moto smislu - otkud želja, šta bi voleo da kupiš, gde da voziš...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3013 Napisano pre 24 minuta Drug član, 970 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti nije bilo dosta 5 zarednih tema "početnica na motoru"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 716 Napisano pre 12 minuta Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...