boky327 529 Napisano Subota u 16:17 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Drugar je krenuo put Grcke na Transalp-u 700, vec u Vranju se desio peh. Izgleda da je hladnjak busan, prosipa antifriz. S obzirom na okolnosti smjestaj za veceras ce potraziti u Vranju. Put ovako ne moze nastaviti pa je potrebna sanacija hladnjaka. Da li neko od forumasa poznaje nekog u Vranju ili okolini ko bi to mogao rijesiti? Dolazi u obzir i da se sutra vrati za Nis ako treba. Ostavicu ovdje i njegov br. +38766193050 Dragoljub A sve vase savjete i prijedloge u temi cu mu proslijediti. Hvala Ps nadam se da nisam omasio kategoriju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12978 Napisano Subota u 21:50 Ne silazi, 2966 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @kaligula1 Možda može da pomogne, možda zna nekoga... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 296 Napisano Subota u 22:03 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam iz Nisa,ne znam nikoga ko moze da pomogne oko krpljenja hladnjaka Ali Ako treba bilo koja druga pomoc tu sam.evo moj broj +38162787747 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 529 Napisano Subota u 22:13 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uspio je drugar da se snadje, nasao je u Vranju majstora, sutra skidaju hladnjak, a nasli su i ko ce da zavari. Tako da bi problem sutra trebao da bude rijesen. Hvala vam u svakom slucaju. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 296 Napisano Subota u 22:20 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...