Darko Mihajlovic 7440 Napisano pre 21 sati Drug član, 2079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, definitivno ....zato i otvorih temu, nisam skolovala za ove stvari, bolje da pitam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1208 Napisano pre 20 sati Drug član, 1169 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se pre nekoliko mesec isto dvoumio, i na kraju kupio DJI osmo 4. Kameri ca je super, snimci prirodni, jedino me muči postprodukcija, neuk sam, nema nekih AI alata, mislim da ove druge imaju bolju podršku, možda grešim nisam stručnjak, vidi se Imaš na KP ove iz mađarske, mislim da sam Osmo 4 Action platio oko 270 eur. Imaju kao i garanciju, vrate za Mađarsku, ali ne bih računao na to. Za taj novac tada mogao sam samo polovan gopro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 869 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja izbegavam snimanje jedino jer ne umem da montiram, a @Skittles nikad neće da mi izmontira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7440 Napisano pre 19 sati Drug član, 2079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, House je napisao: Ja izbegavam snimanje jedino jer ne umem da montiram, a @Skittles nikad neće da mi izmontira. Slaba mu motivacija 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1671 Napisano pre 19 sati Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja kako Quik aplikacija za Gopro montira. Sve lagano preko telefona, ako bas i preskoci neki segment za koji smatram da je dobar, mogu sam da korigujem. Jos gomila nekih pozadinskih muzika i ostalih sranjca, prilicno lako za nas koji nismo u materiji, a zelimo da od 10 snimaka napravimo jedan da nam ostane za uspomenu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3478 Napisano pre 15 sati Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja kako Quik aplikacija za Gopro montira. Sve lagano preko telefona, ako bas i preskoci neki segment za koji smatram da je dobar, mogu sam da korigujem. Jos gomila nekih pozadinskih muzika i ostalih sranjca, prilicno lako za nas koji nismo u materiji, a zelimo da od 10 snimaka napravimo jedan da nam ostane za uspomenu.To realno jeste odlično.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6252 Napisano pre 15 sati Nemanja Stojanović, 1712 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Najjednostavnije i najlakše lepo tablet u ruke i to je za debile napravljeno sve jednostavno. Ko bi da se drka na kompu kao ja - H264 je najuniverzalniji, sve će da ga pusti i relativno brzo se enkoduje. Ako bi malo kvalitetnije, duže se obrađuje i treba bolji komp - H265. Za bitrate u 4K, 30fps 40-50, a 60fps 60-70 Mbps pa naviše, ali proverite svako svoje fajlove (kamere) džaba da eksportujete veći bitrate nego što ste imali na početku I ako imate VBR (2-pass) uključite i to pri eksportu. Ja ću i Davidu i svima sa foruma besplatno montirati sve klipove, čim izmontiram sve svoje (to će biti nikad, odma da vam kažem) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 869 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću Nemanji srediti Hondu i servisirati drugu Hondu čim završim i moju. (nikad, odma da vam kažem) 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1671 Napisano pre 14 sati Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vazno da je rekao da smo mi debili, a ovi drugi strucniji su ON 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...